продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

AMR5 мини PC с висока производителност и три режима на работа

Запознаите се с AMR5 това е многофункционален RGB компютър за игри, ще бъдете изумени от готиния му вид на (летяща дъска и възможността за три режима на работа. Можете свободно да превключвате към: игрален, работен и тих режим на работа. Забавление, игри, работа, учене, аудио и видео, настройка на светлината и т.н., сценариите могат да се реализират лесно. Компактният компютър ще ви помогне да се фокусирате по почти невидим начин, когато имате нужда от тиха среда. Дизайнът му включва магнитен калъф, който държи основните компоненти, които могат лесно да се разглобяват. А съхранението може да се надгражда и персонализира. Мини компютърът е с размери 133×156×72 мм спестява място за вашия ограничен работен плот. Той е подходящ за тежки игри и работа.

Оборудван с Wi-Fi 6 за по-висока скорост безжичен трансфер на данни, технология, която е 3 пъти по-бърза от WIFI5, и ви предоставя гигабайтово мрежово решение. Той има изправен дизайн, за да спести място на вашия работен плот и RGB осветление, което му придава допълнително предимство. Дизайна на AMR5, е уникален придавайки му вид, подобен на летящ военен кораб. AMR5 има 3 режима на работа: тих режим, работен режим и режим на игра. Три режима се превключват лесно за да се създаде подходяща среда за най-добро представяне. AMR5 не прегрява дори при максимална производителност. Налице е Ultra Silent активна охладителна система Той използва професионална схема за охлаждане на лаптоп и вграден високоскоростен заглушаващ вентилатор. меден радиатор и вентилатори от 3 страни на корпуса. Този дизайн на тристранна вентилация поддържа компютъра хладен, като поддържа ниска скорост, нисък шум и висока вентилация. Идеален за дългогодишно игрово изживяване.

Надстройването на настройката на AMR5 е бързо и лесно. Магнитният страничен капак на компютъра може лесно да се отстрани, за да имате достъп до компонентите и да извършвате всички необходими надстройки, от които се нуждаете. AMR5 е създаден за висока производителност. Той разполага с най-новия процесор AMD Ryzen R5-4500U и графична карта AMD Radeon Graphics Core, която е с 30% по-ефективна от последното поколение. Възможност за надграждане на RAM памет до 64GB както и SSD до 2 TB. Компактният  AMR5 може да отговори на вашите нужди от игри, работа,  проектиране, забавление, гледане на видеоклипове, сърфиране в страници, чат онлайн и така нататък. Мощният процесор и графична карта осигуряват безупречно игрово изживяване.

AMR5 е идеален за потребители, които трябва да изпълняват няколко задачи или използват няколко екрана. Можете да го свържете към 3 дисплея едновременно чрез HDMI+DP+Type-c портове. AMR5 е оборудван с 11 порта, така че имате много възможности за свързване с външни устройства. Тук присъства и 4К ултра-HD видео изход. Използвайте го във всяка ситуация  като домашно аудио и видео, офис, онлайн класове, игри, конферентна прожекция, LED дисплей и др. Може те да закупите компактният компютър от Indiegogo  на цена от 499 долара с 17% отстъпка от пазарната цена която ще е 599 долара. Очаквана доставка май 2022 г.