продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

флора

HydroArtPod напълно автоматизирана терасовидна градина

Много жители на града нямат достъп до градина на открито, но все пак биха искали да отглеждат свои собствени зеленчуци. HydroArtPod е най-новото в дълга гама от уреди за градинарство на закрито, които искат да автоматизират отглеждането на пресни зеленчуци в дома. Чрез комбиниране на иновативен дизайн за стенен монтаж и Smart функции, HydroArtPod прави поддържането на добре балансиран начин на живот лесно. Отглеждайте до 30 зеленчуци и билки едновременно с тази напълно автоматизирана система с малко усилия, ноу-хау и време. Лесното за използване приложение ви позволява да наблюдавате нивата на водата и светлината, за да помогнете на вашата градина да процъфтява независимо от сезона. Всичко това, докато си седи на стената. Просто си представете градина на вашата стена, която също се удвоява като произведение на изкуството. Не са ви нужни декари земя, за да започнете да отглеждате прясна зеленина. Системата за вътрешна градина HydroArtPod се нуждае само от 1 кв. метър вертикално пространство на вашата стена.

HydroArtPod | Automated Indoor Herb Gaden Kit With Grow Light - TheSuperBOO!

За разлика от продуктите от хранителния магазин, които често са датирани и пръскани с вредни химикали, HydroArtPod ви позволява да се насладите на 100% хранителни зеленчуци без ГМО, които отглеждате в дома си. Ще ви се предоставят предварително измерени NuTrioPods, капсули които осигуряват на вашите растения пълноценно хранене за всеки етап от техния растеж. Разнообразието от органични източници в хранителните капсули осигуряват балансирана смес, която подпомага развитието на растенията и растежа на полезни микроорганизми, отговорни за създаването на изобилие от вкусове. HydroArtPod прави крачка напред отглеждането на закрито, като ви дава система, способна да отглеждате по-големи, вкусни зеленчуци, като домати и краставици. Благодарение на уникалните интегрирани опорни рамена можете да отглеждате по-големи плодове и зеленчуци за седмици, без това да се отразява на конструкцията. Отглеждането на пресни зеленчуци е прост процес в 3 стъпки с HydroArtPod. Поставете шушулките със семена, добавете вода и растителна храна, превключете HydroArtPod и гледайте как градината ви расте за по-малко от 48 часа.

Smart Garden - The HydroArtPod - Garden for Growing Vegetables Indoor

Интегрираните високоефективни лампи за растеж на HydroArtPod и технологията за интелигентна циркулация на водата ви осигуряват здравословни и питателни ястия през цялата година. Неговите високоефективни и ултра-тихи водни резервоари от 10 литра изпомпват вода автоматично (2 минути на всеки 2 часа), за да поддържат вашите растения хидратирани през целия ден, спестявайки енергия. Типичните вътрешни лампи за отглеждане могат да загреят и бързо да увеличат сметката ви за електричество но системата HydroArtPod е изградена от самото начало с енергийна ефективност. Консумира много малко енергия само с 35 вата, като консумира 7 пъти по-малко енергия от вашия хладилник и микровълнова печка. Тази напълно автоматизирана градина за стени се грижи за всичко вместо вас, от поливане до осигуряване на достатъчно светлина. Можете дори да имате свободата да избирате от различни растения за отглеждане, което го прави идеалното допълнение към всеки дом. HydroArtPod идва готов за окачване. Трябва само да изберете растенията, които отглеждате, и да оставите приложението да свърши останалото. Гледайте как растенията ви растат без химикали само за няколко седмици!

Слънцеподобните и високоинтензивни LED светлини на Samsung покриват пълния спектър от бяла светлина, която помага на растенията да процъфтяват. Интелигентната сензорна система HydroArtPod знае кога да изключи и включи LED светлините, да добави растителна храна, да циркулира водата към корените на растенията и да определи необходимото действие на всяко растение. Приложението ще ви предупреди, когато вашите зеленчуци са в пика си за ядене. И ще ви уведоми каква малка помощ изисква от вас. HydroArtPod ви предупреждава кога да подхраните растенията си. Просто хвърлете предварително измерените хранителни капсули, като приложението ви каже да осигурите на вашите растения пълноценно хранене. Можете дори да активирате режима на ваканция и да спрете да се притеснявате за градината си, когато сте на разстояние! Ако желаете да имате своя малка терасовидна градина в Kickstarter се предлага на цена от 749 долара с 42% отстъпка от цената на дребно която ще е 1299 долара.