продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

ACEGMET DP20 ролетка с лазерно отчитане и LCD дисплей

Запознайте се с ACEGMET DP20 това е лазерно измервателно устройство, което използва лазер, цифров дисплей и ролетка. Този пълнофункционален инструмент предоставя функции по подразбиране в реално време за разстояние, площ, обем и индиректно измерване. Лесният за четене дисплей с подсветка ви позволява да получавате показания през деня или през нощта. В допълнение, лазерната прецизна технология позволява на този инструмент с джобен размер да извършва незабавни и надеждни измервания до 40 метра, така че да можете да оразмерите работата си за секунди. DP20 се доставя с 5 м ролетна лента за автоматично измервания на къси разстояния. А 40 метровата дистанция на лазерът отговаря на търсенето на дълги разстояния – ярък, лесен за четене LCD прозорец отгоре за по-лесно наблюдение.

Допълнителните функции на приложението ви дават бързо резултат при измерването на различни обекти. Усъвършенстваната технология за фотоелектрично декодиране гарантира, че LCD резултатът е в съответствие с действителното физическо разчитане на лентата. За да постигне ефективно отчитане на данните от измерването, е разработена усъвършенствана система за измерване с двоен сензор за DP20. В резултат на това четенето на данни по два начина прави измерването ви по-точно и удобно.  Когато измервате с ролетната лентата, DP20 идва с две референтни точки по избор, до гърба  или предната част на ролетката. С вградения лазерен измервателен модул, точността на измерване на DP20 може да бъде ± 1 мм, а точното разстояние може да се отчита в рамките на ефективния обхват по време на движение. Просто насочете червената лазерна точка към нещо, което трябва да измерите, и почти мигновено ще получите показание.

Режимът на лентата отговаря на изискванията за измерване на къси обекти и къси разстояния. В същото време Лазерният режим може да се прилага за далечни и труднодостъпни места. Комбинирайте предимствата и на двата начина. Можете да измервате почти всичко и навсякъде в ежедневната си работа или декорация на дома. Освен това и двата начина на измерване могат бързо да четат и да се съхраняват данни с помощта на LCD цифров дисплей. Освен измерване по права линия, той може също така бързо да превключва между методите за измерване площ или обем. Когато бъдат дадени подходящи измервания, DP20 автоматично ще изчисли площта и обема на стаята или дължините на различните страни на правоъгълен триъгълник. Многофункционален, универсален и способен за много различни видове измервания, изчисления и показания!

DP20 прие литиево електронно захранване, така че лазерната ролетка може да бъде презареждаема, икономична, екологична и издръжлива. Освен това лазерът ще се изключи автоматично без работа след 30-те секунди, а LCD може да се изключи автоматично след спиране на 10-те секунди, като автоматично спестява енергия за вас. 2-инчовият екран с подсветка ви осигурява по-добра видимост дори в тъмни зони. DP20 е изключително полезен за различни професионалисти като дизайнери, интериорни дизайнери, инженери, изпълнители, промишлено планиране, проекти „Направи си сам“ и т.н. Накратко, това е универсално удобно устройство за измерване за множество цели което можете да закупите от Kickstarter на цена от 39 долара с 50% отстъпка от пазарната цена.