продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

въздухо пречистватели

Capsula иновативен и преносим въздушен филтър

Високотехнологичното филтриране на въздуха среща съвременното удобство! Запознайте се с високопроизводителният, ултра преносим дизайн на Capsula който филтрира въздуха, благодарение на най-модерната технология за филтриране на въздуха в индустрията, събрани в един компактен дизайн. Capsula е напълно преносима, което я прави идеалният избор за въздух във вашия офис, дом и навсякъде другаде. Изключително тихият модел е проектиран с оглед на вашите нужди, предотвратявайки шумните смущения да пречат на вашата работа, игра или време за сън, така че получавате най-доброто качество на въздуха без компромис. Capsula е най-добрият избор за чист въздух, който е подходящ за дишане за хората и животни и е с превъзходни функции, които можете да използвате отново и отново! Това революционно устройство незабавно минерализира вредните замърсители. Просто казано, Capsula е вашият личен защитник.

https://aircapsula.com/files/public/images/life8.jpg

За разлика от други продукти, които защитават от ограничено количество замърсяване, Capsula покрива всички възможни основи, за да остави въздуха ви безопасен и чист, осигурявайки подобрено здраве и благополучие с всяко вдишване. Capsula работи с помощта на уникална Glass Electro Photo Oxidation технология, известна още като GEPO. Това е иновативно инженерно и техническо решение, което ефективно филтрира въздуха от ВСИЧКИ замърсявания! Ето как работи: По време на обработката на въздуха всички замърсители се окисляват до безвреден въглероден диоксид и вода. Предварителният филтър се използва за улавяне на големи прахови частици, за да се избегне замърсяване на главния филтър. Този филтър е напълно сменяем и трябва да се сменя на всеки 6 месеца. Основният филтър се състои от хиляди стъклени топки с диаметър 1 mm, специално слепени заедно в стъклен цилиндър с последващо нанасяне на катализатор от титанов диоксид. Този гениален метод позволява оптимално усвояване в изключителен компактен дизайн.

Ядрото на цилиндъра на Capsula използва ултравиолетова светлина от А-диапазон , която равномерно осветява цялата площ на стъкления цилиндър, осигурявайки безопасен източник на светлина както за хората, животните и околната среда. При правилна грижа, основният филтър е проектиран да издържи цял живот като ви спестява време и пари за постоянна подмяна! Фотокаталитичното окисление прави възможно инактивирането на всеки вид замърсител до 99,9% . Гарантирано е, че технологията за филтриране на GEPO унищожава всяко вещество върху повърхността на катализатора под мека ултравиолетова радиация, неутрализирайки потенциалните замърсители, преди да ги вдишвате.

Първо, замърсителите се всмукват чрез 360-градусовият радиус на всмукване и след това се окислява върху главния филтър под мощни LED светлини, осигурявайки свеж въздух за вашето пространство, без да отделя вредни лъчения или опасни озонови частици. В резултат на това всички замърсители се неутрализират безопасно и се превръщат в безопасен, дишащ въздух. Това е красотата на революционната GEPO технология на Capsula. Можете да имате свой Capsula филтър от Kickstarter на цена от 449 долара. В случаи че кампанията по финансирането на проекта е успешна. Евентуалната очаквана доставка ще е през януари 2023 г.