продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

GIRATEC бърза и високо ефективна кафемелачка

Запознаите се с ръчната кафемелачка GIRATEC тя се вписва удобно в ръката ви, а задвижващата глава може да се управлява без усилие и удобно благодарение на иновативния си дизайн. Благородната орехова дървесина завършва новия дизайн на тази задвижваща глава. Фините и едри частици имат отрицателен ефект върху аромата на кафето. Тази прецизна мелница от Швейцария раздробява зърната на хиляди еднородни частици. Това прави разликата! С тази мелница можете да смилате кафе с бариста качество. Консистенцията в смилането е ключът към доброто кафе, 32 мм мелницата е идеална и за приготвяне на еспресо благодарение на размера и прецизността си. 

Тази ръчна кафемелачка има революционна и новоразработена настройка на степента на смилане, където можете да избирате от 60 нива на фино смилане от еспресо до френска преса. За да предотврати неволно регулиране, има инсталирана и функция за щракване. При свалена задвижваща глава кафените зърна могат да се пълнят, без да се нарушава геометрията. Това става възможно благодарение на иновативния дизайн на тази ръчна кафемелачка, като в същото време се полагат грижи по време на конструкцията, за да се осигури безкомпромисна стабилност по време на смилане. С помощта на 32-милиметрова търговска мелница, която обикновено се намира само в напълно автоматични кафемашини и търговски кафемелачки, можете да смилате същото количество кафе за много по-малко време. Бързината на смилане спестява на потребителите 35% от времето им. Смелете същото количество кафе за много по-кратко време, като използвате тази търговска мелница.

Новоразработена задвижваща глава, която е уникална в тази форма в световен мащаб, я заключва, когато се издърпа. Позициите на положението на лоста отворено или затворено се фиксират с пружинни притискащи елементи. Това позволява цялата ръчна кафемелачка да се повдига и премества със задвижващата глава. Функционалност в дизайна! – Мелницата се вписва удобно в ръката ви, а задвижващата глава може да се управлява без усилие и удобно благодарение на иновативния си дизайн. Комбинирани са интелигентни техники и първокласни материали, които обикновено се намират само в търговските кафемелачки. Корпусът е изработен от висококачествена алуминиева сплав, а основните компоненти са изработени от неръждаема стомана.

Контейнерът за кафе на зърна е изработен от фино орехово дърво и е с вместимост 25 гр. Диаметърът на контейнера е предназначен за най-разпространените портафилтърни машини, така че можете лесно да декантирате смляното кафе. С мелница GIRATEC можете да мелите кафе за Ibrik, Espresso, Moka pot, Filter и френска преса – с най-доброто качество на бариста! Налице е 10 години гаранция за ръчната кафемелачка GYRATEC. Можете да притежавате своя мелница за кафе от Indiegogo на цена от 165 евро с 40% отстъпка от пазарната цена която ще е 275 евро. Ако кампанията е успешна може да очаквате доставка от декември 2022 г.