продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

батерии

Портативна соларна система за зареждане

Почти всичко, което знаем, че е от съществено значение за оцеляването, трябва да бъде подобрено. В ситуации на живот или смърт основните инструменти трябва да са надеждни и да работят. Преносима електроцентрала може да не спаси човек, но може да помогне в трудни времена. Това преносимо захранване със съхранение на енергия е предназначено за дейности на открито. Идеален е за пътуване, лов или дори спешна употреба у дома. Тази електроцентрала с мощност 600 Wh предлага няколко порта, които поддържат повечето джаджи и уреди.

This Portable Energy Storage Power Supply is ready to juice up from the sun | gagadget.comТази енергийна система идва със слънчеви панели, така че знаете, че е много екологично ефективна. Приносимата станция идва с 30-ватови слънчеви панели. Пълното зареждане на портативното захранване със съхранение на енергия отнема 30 часа при пълна слънчева светлина. Захранващата станция е компактна и издръжлива, така че можете да я носите навсякъде. Преносимото захранване за съхранение на енергия изглежда като здрава кутия с инструменти, която обикновено носите за приключения на открито. Калъфът се предлага с дръжка, която го прави преносим и лесен за пренасяне.

Не се отваря, но слънчевите панели се разгъват, за да започнат да се зареждат. Има издърпваща се стойка, която улеснява зареждането, тъй като позволява на слънчевите панели да бъдат в правилната позиция и готови да попиват слънцето. След като сте напълно заредени, можете да включите повечето джаджи за зареждане и да получите допълнителна енергия, която да ви издържи цял ден. Има няколко налични порта отстрани. Виждаме USB портове, USB-C порт, AC и DC портове и стандартни кръгли портове за зареждане. Тези портове имат гумен капак, така че вода и прах не могат да влязат.

Има и малък дисплей, който показва състоянието или нивото на зареждане на батерията. Могат да се покажат дори нивата на входната и изходната мощност. Има някои вентилационни отвори в долната част, които са за излизане на топлината. Изборът на зелено е перфектен и по-уютен контраст с черното, което придава грапав вид и усещане. Това преносимо захранване за съхранение на енергия определено е „по-екологичен“ избор, със своето здрава конструкция  стабилен енергиен капацитет и зареждане чрез слънчеви панели.