продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

Grey Ark Tech самопочистваща се UV-C бутилка

Купуването на бутилирана вода през цялото време, за да имате достъп до чиста питейна вода, когато имате нужда от нея през натоварените си дни, е остаряло. Това ви натоварва финансово ви, принуждавайки ви да носите тези бутилки от магазина, когато вече бързате от една среща на друга — и което е още по-тревожно, оставя планетата замърсена с пластмаса, която унищожава океаните. Добрата новина идва със самопочистващата се бутилка за вода Grey Ark Tech Smart UV-C вече можете да имате безплатен, лесен и постоянен достъп до чиста питейна вода, като в същото време изобщо забравите за бутилираната вода. Налице е система с UV-C LED светлина която ефективно превръща всяка вода в чиста перфектна за пиене вода, убивайки бактериите.

Самопочистваща се бутилка за вода Grey Ark Tech Smart UV-C ви предлага по-безопасен и здравословен начин да останете хидратирани. Тази бутилка е в състояние да поддържа любимата ви течност наистина чиста без опасни химикали или тромави филтри. Просто добавете вода към вашата бутилка за вода Grey Ark Tech или друга любима напитка и вашият нов интелигентен партньор за хидратация ще я поддържа чиста незабавно и завинаги. Тази доста забележителна бутилка също използва UV-C технология за самопочистване. С две думи, където други бутилки започват да натрупват миризми, бактерии и дори мухъл, така че трябва да ги миете през цялото време, Grey Ark Tech Bottle е винаги готова да се самопочисти и отново да пречисти водата, с която я напълните. Просто така — без усилие. Сега, със самопочистваща се бутилка за вода Grey Ark Tech Smart UV-C, поддържането на хидратация е много по-лесно. Просто включете неговото интелигентно LED напомняне за вода и оставете бутилката ви да ви напомня да пиете вода и да останете хидратирани през напрегнатите си дни.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/036/661/491/61b1f1ca10bba7c2eaf5d80be62bf56c_original.JPG?ixlib=rb-4.0.2&crop=faces&w=1024&h=576&fit=crop&v=1647340612&auto=format&frame=1&q=92&s=b190e1f56d2d40002c4726d45159bf73

Искате ли да имате винаги на разположение студена прясна вода, сок или чай? Или може би предпочитате да имате винаги под ръка горещо и ободряващо кафе или чай? С 450 мл вместимост и двойно изолирани стени, Grey Ark Tech Bottle поддържа любимата ви напитка идеално топла или студена за над 24 часа – без усилие. Не е нужно дори да мислите за това – просто го изпийте! Бутилката е вакуумно запечатана това е начинът без разливане да носите вода или друга любима напитка. Няма да е необходимо да отваряте бутилката си, за да проверите температурата на напитката си. В крайна сметка, когато отворите бутилката си, вие по същество влияете върху температурата и целостта на вашата напитка, така че искате да правите това само когато наистина имате нужда. Grey Ark Tech Bottle е проектирана с LED дисплей за температура, който ви позволява интелигентно и незабавно да проверявате температурата на любимата си напитка.

Тази бутилка е снабдена с батерия, която се зарежда много лесно – и се презарежда толкова бързо, колкото е необходимо. Това означава, че можете да имате своя перфектен помощник за хидратация и неговите невероятни пречистващи и самопочистващи сили на разположение за вас през цялото време! Едно пълно зареждане на UVC светлината ви помага да използвате бутилката до 15 дни! Вашата бутилка за вода Grey Ark Tech е направена да издържи. Той е стабилно проектиран и изработен от неръждаема стомана, за да издържи на постоянна взискателна употреба, с която очаквате да ви поддържа. И така: това е единствената бутилка, от която ще се нуждаете за години напред! Може да закупите UV-C бутилката от Kickstarter  на цена от 66 долара с 40% отстъпка. Ако кампанията по финансирането на продукта е успешна може да очаквате доставка през юни 2022 г.