продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електроника

Logitech Lift Vertical вдъхновена от дзен градина

Противно на общоприетото схващане, работата от вкъщи не е лесна или удобна. Това включва работа за по-дълги часове, а понякога дори през уикенда. Най-новата джаджа на Logitech е идеалното допълнение към арсенала на работното място на всеки. Logitech Lift Vertical има ергономичен дизайн, който се чувства като духовен наследник на мишката MX Vertical на Logitech. Част от серията ERGO на Logitech, дизайнът на Lift Vertical произхожда от нуждата му да улесни комфортно работно изживяване.  Lift Vertical има оптималният ъгъл на повдигане от 57° ви поставя в това, което обичаме да наричаме „естествена позиция за ръкостискане“. Това оказва по-малко натиск върху китката ви през целия ден и поставя ръката и горната част на тялото ви в по-естествена поза.

Mercedes-Benz X-Class 6x6 ute is big - 24HTECH.ASIAПроизходът на дизайна започва с MX Vertical, който е вдъхновен от ергономията на движението на ръката  – Lift Vertical следва неговите стъпки, с изискан дизайн, който е с 22% по-малък от MX Vertical, което го прави подходящ и за по-малки ръце. Logitech Lift Vertical притежава вдъхновена от дзен градина хоризонтална текстура на ребра. Текстурата, по своята  същност гарантира, че ръката ви не се плъзга по време на работа. Изживяването, подобно на дзен на продукта, се простира и до бутоните и колелото за превъртане, тъй като Lift Vertical е оборудван с ново безшумно магнитно SmartWheel и 5 безшумни бутона за щракване (щракване наляво и с десен бутон, два бутона с палец и бутон под колелото за превъртане). Скоростта и прецизните режими на превъртане на Smartwheel правят работата плавна и тиха независимо дали редактирате ред по ред или прелитате през документи.

Logitech Lift Vertical est une souris ergonomique pour le reste d'entre nous - Bianoti

Персонализирайте 4-те лесни за достъп бутона на Lift към любимите си преки пътища, като използвате прост софтуер Logi Options+. Независимо дали използвате компютър или таблет, можете да прескачате без усилие между до 3 устройства с помощта на бутона Easy-Switch. Можете дори да премествате файлове между тях благодарение на технологията Logitech Flow. Logitech Lift Vertical се предлага в 3 цвята ( графитен, розов и почти бял), за да допълни естетиката на повечето работно пространство. Части от тялото на мишката са произведени от рециклирана пластмаса след употреба, споменава Logitech – като графитният вариант използва до 70% рециклирана пластмаса, докато почти бялата и розовата използват до 54% ​​рециклирана пластмаса.

Наскоро представената мишка също се предлага в лява и дясна разновидности, функция, която липсваше в MX Vertical. Ергономичната мишка работи с една батерия тип АА, осигурявайки зашеметяваща употреба за до 2 години при пълно зареждане. Може да се свързва с до 3 устройства чрез Bluetooth или USB приемника Logi Bolt, което ви позволява да превключвате между устройствата, просто като плъзнете курсора от единия екран към следващия. Lift Vertical е достъпен на уебсайта на Logitech и започва да се доставя през април 2022 г. Lift Vertical е на цена от 69,99 долара което го поставя точно в категорията на потребителите.