продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Rollink Flex Vega универсален сгъваем куфар

Някои хора харесват мекия багаж , защото могат да се свият до по-малък размер, когато не носите много неща. Други предпочитат твърдия багаж за по-добра защита, която осигуряват на вашето оборудване. Rollink Flex Vega предлага средно положение, като комбинира и двете в един пътен куфар. Обявяван като „най-издръжливият сгъваем куфар в света“, той съчетава защитна твърда обвивка отпред и отзад с по-мека разширяваща се секция, която му позволява да премине от тънък калъф с дебелина едва няколко инча до голям куфар с достатъчно място за съхранение на багаж за една седмица. По този начин той може да отслабне и да се разшири според нуждите ви, без да губите място вътре. Rollink Flex Vega се предлага с поликарбонатна твърда обвивка отпред и отзад, с разширяваща се част от плат, поставена между тях.

Твърдата обвивка е устойчива на удар и надраскване, осигурявайки трайна защита за по-чувствителни предмети, докато разширяващата се секция е водоустойчива, така че съдържанието на багажа все още е напълно защитено от природните стихии. Разбира се, разширяващата се секция позволява сгъваемата функция, която изравнява куфара до комбинираната дебелина на двата твърди панела, което му позволява да заема много малко място, след като го изпразните, независимо дали в хотелската стая, на почивката под наем или обратно у дома. Освен това можете да го направите по-тънък, когато не носите много неща, което ви позволява да го съхранявате в по-тесни места, след като сте в самолета. Предлага се в традиционен дизайн на подвижен багаж , с чифт колела отзад, стойка близо до предната част и регулируема по височина телескопична дръжка, така че трябва да бъде толкова лесна за транспортиране, колкото и любимия ви пътен багаж.

Има и страничен джоб за бърз достъп, в случай че имате нужда от място за съхранение на важни предмети, които искате да държите лесно и достъпно. Rollink Flex Vega се предлага в три размера: кабина, кабина плюс и Medium. Кабината е най-малката от партидата, с размери в разгънато състояние само 55 x 35 x 22 см с 40-литров обем на опаковката (подходящ за дрехи за 3 до 4 дни), докато кабината plus носи малко по-просторни 55 x 40 x 22 см с 45-литров обем на опаковката (подходящ за оборудване за 4 до 5 дни). Medium е най-големият от трите, предлагайки размери 65 x 43 x 29 см с 80 литра обем, което му позволява да побере дрехи за цяла седмица. Според облеклото и тримата трябва да отговарят на изискванията за ръчен багаж в повечето авиокомпании както за вътрешни, така и за международни пътувания. Всички сгъваеми части за багаж в колекция Flex Vega се сгъват до дебелина около  5 см, заемайки минимално място във вашия дом, хотелска стая или  ваканционен наем.

Когато не се използва, просто закачете своя багаж Flex Vega в килера или го приберете под леглото си. След това го извадете, когато приключението се обади! Ако искате нещо с по-луксозно усещане, Rollink има и линията Aura, която се отличава със същия хибриден дизайн на твърда и мека обвивка, макар и с повече първокласни материали и детайли. Честно казано, изглежда много по-стилно, въпреки че се предлага само в по-малките размери кабина и кабината плюс, така че няма да има достатъчно място за неща за една седмица. Rollink Flex Vega е наличен сега като цените започват от 155 долара.