продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

One Xcraft полиращ инструмент отвертка и бормашина

Надградете удобството и практичността на вашата работа с най-ефективния и рентабилен настолен инструмент. One Xcraft е дело на компанията King’s Dun специализирана в производството и продажбата на ръчни и електрически ремонтни комплекти, специално проектирани за поддръжка на цифрови устройства и офис оборудване. Писалката 3 в 1 е идеална за любителите, мислители и творци „Направи си сам“. С 3 различни типа накрайници, той е особено подходящ за тези, които извършват сложни и многопроцесорни ремонти и операции. С форма, подобна на писалка, и изключително леко тегло от само 56 грама, One Xcraft е идеален за ежедневно носене.Писалката се справя с всичките ви нужди, без да ви тежи, независимо дали го носите със себе си или го държите у дома. Всички битове са изработени от закалена стомана, която е изградена да издържи, така че можете да я използвате за цял живот. One Xcraft предоставя два режима на въртящ момент, вариращи от 1,0  до 3,6 килограм сила на квадратен сантиметър (кгс/кв/cм). Потребителите могат лесно да променят режима въз основа на различни нужди. Режимът на въртящ момент 1,0 кгс/кв/cм може да се използва за мобилни телефони, часовници, очила и други деликатни предмети, а 3,6 кгс/кв/cм може да се използва за високоговорители, лаптопи и други електронни продукти.

Със скорост на въртене до 300 оборота в минута,  One Xcraft може да се използва за пробиване, полиране и завиване на винтове с лекота. One XCraft е оборудван с три LED светлини без сянка, които ви позволяват да виждате ясно работната си зона и никога да не пропуснете нищо. Само с един слайд битовете могат да бъдат намагнетизирани или демагнетизирани. One Xcraft ви помага да поддържате крепежните елементи сигурни, докато работите, и предотвратява изпуснати и изгубени части. С 350 mAh литиева батерия, 70 минути зареждане Type-C могат да осигурят захранване за над 1000+ поставяния на крепежни елементи.

Калъфът за комплект е специално проектиран за ефективно съхранение и използване. Мощни магнити са прикрепени към всеки ъгъл на кутията, запазвайки всеки бит в безопасност и готов за употреба. Комплектът с инструменти One XCraft включва, 23 отвертки, 8 свредела, 2 полиращи устройства,1 магнетизатор,1 писалка инструмент Xcraft. Можете да закупите мултифункционалният инструмент от Kickstarter на цена от 39 долара с 43% отстъпка от пазарната цена която ще е 69 долара.