продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

THERMONECKS иновативна яка за охлаждане на тялото

Запознайте се с THERMONECKS това е иновативна лента за контрол на температурата, която превръща тялото ви в термично комфортно място. Използвайте в жегата, след тренировка, работа на открито, докато готвите или ако заспивате зад волана. Технологията с двойна температура на THERMONECKS поддържа 2 температурни зони на нива от  14°C и 20°C, намалявайки стреса, увеличавайки фокуса и ви връщайки към най-доброто състояние. Съществуват конвенционални охлаждащи продукти, но те се борят да се справят със засилващите се условия на топлина. Кубчетата лед може да ни охладят, но замръзването им може лесно да причини студена болка, да убие кожни клетки и да раздразни кожата ни чрез драстичното си охлаждане. Тъй като THERMONECKS не е електронно устройство, потребителите няма да бъдат изложени на никакви електромагнитни вълни или шум. Усетете усещането за естествено охлаждане навсякъде и по всяко време.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/035/860/385/0f0bc857e724227ea45a6984640555cc_original.gif?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1639623055&gif-q=50&q=92&s=456114db6cb893913ca4b05a6f530a9d

За да предоставят продукт, който е едновременно ефективен и безопасен от странични ефекти, свързани със студа, екипът зад уредът прекара 10 години в разработването на THERMONECKS с доказана ефективност и безопасност. Уникалната течност на THERMONECKS замръзва, след като се охлади малко под стайната температура. Чрез задълбочени изследвания и разработки екипът успя да набави течност изцяло от растителен вид без допълнителни химикали. Нетоксичният уретанов филм от медицински клас TPU дава на продукта почти нулева възможност за образуване на водни капчици. Така че, дори когато ледът се топи, оставате напълно сухи за повече освежаване и по-удобна преносимост. Като зададете най-студената зона на устройството зоната близо до шийния отдел на гръбначния стълб (най-стресираната част на тялото), кръвната ви температура се охлажда от централният сектор на яката с температура 14°C, осигурявайки охлаждащо и освежаващо усещане. Дори след като клетката от 14°C се стопи, метаболизмът се балансира с непрекъснат контрол на температурата в продължение на 30 минути.

THERMONECKS: The Most Innovative Icing Solution - US Newswire

Двете основни артерии, които пренасят кръвта към главата и шията – се състоят от мека тъкан. Ето защо са осигурени зони на охлаждане от 20°C за да сведе до минимум риска от причиняване на болка при изстиване. Шийните прешлени, от друга страна, са изградени от твърда тъкан, така че устройството, е проектирано за да осигури по-ефективно охлаждане на гърба при 14°C. THERMONECKS е проектиран да се носи около врата – частта от тялото, която е най-чувствителна към температурни промени и може най-ефективно да охлажда тялото. Уникално проектираната опора за врата е силно еластична и нежно се увива около врата без стягане или задавяне. За разлика от кубчетата лед или пакетите с лед, THERMONECKS не се топи и не повишава драстично телесната ви температура след употреба. Така че можете да запазите хладно за по-дълъг период от време. Тази яка за обледеняване при стайна температура идва с нулева болка при студ и може да се използва за охлаждане или за облекчаване на болката, умората и подобряване на концентрацията.

Яката позволява охлаждане до 2 часа в помещение и 70 минути на открито. Термо подложките замръзват само след 20 минути във фризера. THERMONECKS може също да замръзнат при температури малко под стайна температура. Така че, когато трябва да замразите уреда си за кратък период от време, просто го поставете  под течаща вода. Екипът е създал и преносима зарядна станция (PCS) която е единственият в света преносим калъф за моментално замразяване, който ви позволява да получите тласък на жизненост, независимо дали сте на открито, на работа или на шофиране – навсякъде. Уникалният охлаждащ уред може да е ваш срещу 79 долара в Kickstarter с отстъпка от 43% от крайната цена която ще е 139 долара.