продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Heybike Explore с обхват стабилност и висока скорост

Компанията Heybike,  се фокусира върху предоставянето на широкодостъпен електрически транспорт на хора, които се нуждаят от надеждно придвижване от точка  A до точка B. Сега HeyBike планира да се разрасне още повече, благодарение на редица ъпгрейди на своя доказъл се модел със широки гуми електрически велосипед Explore. За разлика от старите модели, Heybike Explore е в по-голяма степен в съответствие с нуждите на комфортното пътуване. С широки 10 см гуми  и 26 инча колела които позволяват по-стабилно изживяване при каране. Това идва в допълнение към сменяема батерия от 48 V 20 Ah, идеална за ежедневни пътувания до работа и изследване на открито, както и модернизиран 750-ватов двигател, който позволява на ездачите да пътуват по-далеч и по-бързо.

Проектиран да даде на ездачите възможност да изследват нов диапазон от скорости и разстояния, докато преследват и изживяват своите приключения и Heybike успя да постигне това отношение с най-новия модел Explore. Той също така разполага с директна газ в изцяло електрически режим. Само с едно завъртане ездачите могат да активират системата за лесно управление за поддържане на постоянен газ, което улеснява ездачите да се справят лесно с тежки пътни условия.

Налице са 5 режима на педално подпомагане и 7-скоростни предавки Shimano.  Heybike Explore е в състояние да достигне скорост до 45 км/ч, а със своята сменяема батерия, ездачите могат удобно да го зареждат в домовете или офисите си. Електрическият велосипед Heybike Explore може да се похвали с вилка за предно окачване и може да достигне разстояния, вариращи от 88 км, когато използва единствено електрическите си възможности и 112 км, когато е с помощта на педално асистиране идеална за по дълги пътувания.

Explore има висок капацитет на полезен товар от 150 кг и е често срещан избор за хора които търсят перфектното превозно средство за пренос на товари с вградена задна кошница. Той тежи 35 килограма може да поддържа стабилна и балансирана езда. Със своята алуминиева добре  проектирана конструкция той осигурява максимална стабилност при завои.  Електрическият велосипед Heybike Explore с широки гуми вече е наличен на цена от 1 899 долара.