продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

архитектура

My Cabin комплект от сглобяеми конструкции

My Cabin е серия от сглобяеми конструкции като малък дом, обособен офис за отдалечена работа и дори сауна. Можете да намерите цялата почивка и релаксация, които търсите, в малките, сглобяеми къщи. Макар малките домове да съществуват от известно време, те едва наскоро се популяризираха широко. Нашата колективна нужда да се върнем към природата накара много от нас да намерят начини да останат там. Докато изграждането на нов дом от нулата или реновирането на стар, разрушен, със сигурност са варианти това да се случи, латвийският дизайнер Гъртс Драугс намери повече уединение и повече удобство при проектирането на сглобяеми къщи.

https://static.wixstatic.com/media/b4e962_e5450ae9fd64473b8ed7941ec2ddfb1e~mv2.jpg/v1/crop/x_682,y_28,w_3944,h_3556/fill/w_833,h_750,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/IMG_2468.jpg

My Cabin, колекцията на Драугс от сглобяеми конструкции, включва три типа жилища: дом, сауна и отдалечен офис. My Milla, най-популярната сглобяема конструкция на компанията, това е жилищно пространство, което опростява живота ви и ви позволява да се изолирате и да презаредите. Блокът Milla е напълно обзаведен с кухня, пълна баня и удобни зони за спане и всекидневна, пълни със светлина и достатъчно пространство.

https://africapearl.com/wp-content/uploads/2021/11/prefab-timber-my-cabin-reflects-minimalist-scandinavian-style-designboom-13.jpg

Двуетажната малка кабина, завършена в смърчово дърво, която е идеална за кратък престой сред природата, за да се измъкнете от стреса на градския живот. Вътрешното пространство на My Milla оставя достатъчно място за просторна всекидневна. Кабината възлиза на малко повече от 24 квадратни метра с последен етаж, който гледа към хола и разполага с PVC прозорци с двоен стъклопакет, които се простират до височината на първия етаж. Цената на конструкцията е на цена от 50 до 60 000 долара.

https://africapearl.com/wp-content/uploads/2021/11/prefab-timber-my-cabin-reflects-minimalist-scandinavian-style-designboom-14.jpg

Втората структура се нарича My Kalmus, която обхваща около 17 квадратни метра, за да се използва като самостоятелен офис или лична бърлога. Пространството с което може да направите всичко. Създайте своето перфектно офис пространство, тази удобна допълнителна всекидневна или допълнителна спалня. Kalmus може да бъде персонализиран, за да ви даде необходимата гъвкавост в допълнителната жилищна площ. Вътре можете да работите си или настанете гостите си. Подредете средата си така, както винаги сте искали да я видите.

Вътре структурата поддържа отворен подово оформление без излишни излишъци или изненади, с изключение на интегрирани функции като пароизолация. Завършен от фино нарязана смърчова дървесина, My Kalmus се предлага и с високи PVC  прозорци с двоен стъклопакет, за да доближи гостите до откритото пространство. Цената тук е от 33 до 43 000 долара. И накрая, всеки панелен дом се нуждае от поне една допълнителна сграда. Влезте в My Galia, структурата на сауната от 10 квадратни метра.

Постигнете пълна релаксация със сауна с печка на дърва до другите си пространства или самостоятелно. Това е идеалното допълнение за вашия заден двор или вашия ваканционен имот.  Вътре сауната завършва дъски от черна елша, за да осигури естествена изолация, докато обитателите намират почивка в отопляемото помещение. Цената на компактната кабина е от 25 до 35 000 долара. Въпреки че всеки дом служи на отделна сграда, удобни удобства като чугунена печка, електрически нагревател и тераса са интегрирани в структурите My Milla и My Kalmus.

My Galia | My Cabin

Всяка кабина също е персонализирана, което позволява на купувачите да избират облицовката на дома си, разположението на прозорците, вратите и мебелите. И трите модула са проектирани да работят заедно в хармония. Комплектът от три сгради може да ви коства цена от 108 до 138 000 долара.