продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Trapom компактна прахосмукачка и въздушна помпа

Запознаите се с Trapom. Трябва да почувствате, че това е най-ефективният инструмент за почистване и помпа! Може да ви помогне лесно да напомпате вашият надуваем дюшек и като прахосмукачка да ви избави от косми на домашни любимци и т.н. Превключвателят за издухване прави възможни желаните промени за бързо и лесно почистване на листа и отломки. Прахосмукачка и въздушна помпа Trapom 3 в 1 се предлага с 17000PA силно засмукване, HEPA филтър и 2 дюзи, за да покриете почистването на вашия автомобил, настолен компютър и труднодостъпни ъгли. Освен това ви предоставя изненада със своя ултра дизайн на въздушна помпа. Това е най-преносимата, но мощна помпа в света. Можете да използвате прахосмукачка Trapom за почистване на салона на автомобила, възглавниците на дивана, стаята за гости, ъглите на хола и кухнята. Може да бъде отнесен с вас навсякъде, осигурявайки удобство за бързо извършване на почистването.

Trapom разполага с безчетков мотор с 88 000 оборота в минута и намалява нивото на шума до 75 dB, не е нужно да се притеснявате, че ще вдигнете шум. Trapom надува бързо с 900 литра в минута (L/pm) изходящ въздушен поток, отнема само около 40~50s за напълване на плувка в басейна, 1~2 минути за напълване на въздушен матрак, 2~3 минути за напълване на надуваем басейн, без загуба на твърде много време при компресия и изпускане, насладете се на вашето приключение или релакс. Има само един бутон за захранване на машината. Натиснете продължително за включване/изключване и кратко за превключване на режима. Trapom предлага 2 нива на мощност. Стандартно ниво  напомпване с 200L/pm и турбо ниво с напомпване  до 900L/pm.

Trapom разполага с HEPA филтър който е свързан с предварителен филтър от неръждаема стомана за улавяне на по-големи частици като отломки и косми от домашни любимци. HEPA филтърът, е изящно изработен с дълга издръжливост и може да се мие това осигурява много  повече време за използване от хартиените филтри с възможност да филтрира фин прах и алергени.  Trapom е само с размер на термос. Ще заеме само малко място, лесно можете да го вземете със себе си. Преносимият и ръчен дизайн за бързо и лесно почистване/надуване/издухване. Без значение за дейности на открито и на закрито, спестете повече място, което също прави този артикул лесен за пренасяне и използване навсякъде, наистина удобен за употреба.

Trapom е оборудван с две различни приставки за почистване и с 3 различни дюзи, подходящи за повечето въздушни матраци, надуваеми плувки за басейни, плувни пръстени, топка за йога и детски играчки. Trapom има вградена голяма 6600mAh батерия, работи до 40 минути с едно зареждане. И може бързо да се презарежда от захранваща банка, лаптоп, автомобил USB порт, когато е на открито или да се зарежда от захранващ адаптер у дома. Можете да закупите прахосмукачката 3 в 1, от Kickstarter на цена  от 75 долара.