продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Dometic Go за съхранение и разпределение на вода

Кой не обича да прекарва времето си на открито и в къмпинг приключения? Ако го направите, вече знаете, че обикновеният лагер и подготовката за такива дейности могат да бъдат много лесни или много сложни. Без значение какъв тип човек сте, Dometic Go от Dometic Outdoor е проектирал колекция от специални артикули, които отговарят на нуждите ви. Как използвате водата по време на къмпинг? Лесно ли е да извадите много вода бързо по контролиран начин? Може ли контейнерът за съхранение да се почиства лесно? Контеинерът за вода на Dometic съхранява до 11 литра вода и се справя с проблемите, свързани с големи и обемисти контейнери. Кранът за вода Dometic Hydration осигурява всичко за дозирането на вода и го опакова в много контролирана и лесна за потребителя система.

С тази система можете да превърнете вашето примитивно устройство за къмпинг в следващото ниво на изискан комфорт. Контейнерът за вода свен да съхранява вода, се характеризира с голям отварящ се порт за лесно почистване, канелка с чучур за лесно изливане, може да лежи изправен, а също и отстрани или под всякакъв ъгъл, има вътрешна тръба за събиране и изпомпване и изливане. Дизайнът е с максимален обем до 11 литра. Вградени множество опции за дозиране, включително два отвора за лесно пълнене, дозиране и почистване. Проектиран за лесно пренасяне от кола до къмпинг. Побира се в пространството зад волана на вашия автомобил. При включено съхранение на вода, какво ще кажете за нейното разпределение?

Инженерите на Dometic решиха това с изключително креативен и удобен за използване дистанционен  компактен чучур кран, захранван от батерии. Кранът за хидратираща вода HYD-WF на Dometic превръща всеки контейнер за вода в кран за кухня на открито, като ви позволява да разпределяте само това, от което се нуждаете, без отпадъци. Вградената светлина, която се включва с крана, е идеална за нощна употреба (особено когато отивате да си миете зъбите), докато две магнитни основи с двустранна лента ви позволяват да поставите крана точно там, където искате. И тъй като е магнитен, имате 360° място за по-голямо удобство.

HYD-WF изпомпва 150 литра на зареждане и изпомпва един литър в минута с автоматично изключване след този един литър – така че не се колебайте да го включите, фокусирайте се върху приготвянето на вечеря, и се върнете след 60 секунди за литър вода. Зареждането от USB прави захранването бързо и никога няма да се налага да се притеснявате, че разполагате с кухненски кран в къмпинга. Системата също така позволява вградено филтриране в запечатана екосистема. Контейнерът за вода може да е ваш на цена от 69,99 долара докато компактната електрическа чешма се предлага на цена от 99,99 долара.