продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Pipamoka варете и пийте от едно устройство с номадска кафемашина

Wacaco върши страхотна работа, за да затвърди репутацията си на марката за номадски кафемашини. С Pipamoka те отново доставиха уникална преносима кафемашина, която изглежда твърде добра, за да е истина! Варете и пийте от едно устройство с номадската кафемашина „всичко в едно“ Pipamoka. Проста, здрава и брилянтна машина за кафе под налягане, става супер лесно и бързо да освежавате дните си и да се наслаждавате на часове горещо, прясно приготвено кафе по време на пътуването си до работа, работното време или приключенията. В кутията имате компактна кафеварка, която побира всичко необходимо, за да направите страхотна чаша кафе, опакована спретнато в изолирана пътна чаша. Тази кафеварка използва техника за вакуумно приготвяне, при която вакуум изтегля гореща вода през слой от смляно кафе и във вашата чаша.

Неговата патентована конструкция, съчетана с иновативния механизъм за усукване, генерира вакуумно налягане вътре в чашата. Това отрицателно налягане генерира смукателна сила, която изтегля гореща вода надолу през смляното кафе. След това кафето се приготвя директно в изолираната термо чаша, където ще остане горещо с часове. Новият метод за приготвяне на кафе на Pipamoka прави чиста чаша кафе с плътен вкус за около 90 до 120 секунди.  Pipamoka използва постоянна микрофилтърна мрежа (няма нужда от хартиени филтри, така че ще спестите няколко долара и ще ограничите отпадъците си), за да позволи на ценните натурални масла, присъстващи в кафето, да преминат в чашата, допринасяйки за по-богати вкусове. Съотношението на приготвяне е подобно на стандартните методи за капково или вливане, близко до 1:15 (1 г смляно кафе за 15 мл вода). Препоръчваме да използвате средно до средно грубо смилане за оптимална производителност на варенето.

Малката кафеварка разчита на натиск (а не на гравитацията и размера на смилане) за изтегляне на напитката, тази кафемашина предлага невероятна гъвкавост – независимо дали искате нещо късо и силно или по-дълъг филтър, Пипамока прави всичко. Всичко това идва в напълно преносима опаковка, която може да отнема кратко време, за да се приготви. Изолираната чаша ще поддържа водата ви топла до 4 часа, което означава, че можете да я носите пълна с вряла вода и дори не е необходимо да носите чайник за вашите приключения. Идеалната кафеварка, която да придружава вашата страст към скитания. Като се има предвид, че тази кафеварка е толкова уникална, ние определено бихме ви насърчили да експериментирате и да намерите най-сладкият вариянт, който да ви харесва най-много.

Ако търсите отправна точка обаче, за да получите най-добрите резултати, използвайте малко по-силна напитка от това, което Wacaco препоръчва. 17 г кафе (смляно малко по-фино, отколкото за заливане) към 250 г вода с около 90-секундно изтегляне ще ви достави сладка и наситена чаша всеки път! Комбинирайте това с прясно изпечено качествено кафе смляно с ръчна кафемелачка и имате перфектната настройка за приготвяне за пътуване. Можете да имате  кафеварката всичко в едно  Pipamoka на цена от 49,90 долара.