продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Coolper удбен спътник за охлаждане и затопляне на напитки

Няма толкова разочароващо нещо, колкото кафето ви да стане ледено студено, когато току-що сте го направили преди 5 минути – или млечният ви шейк да се разтопи в гореща вана със слуз в горещ летен ден. Тогава ви трябва Coolper това е интелигентното устройство за охлаждане и затопляне, от което дори не сте знаели, че имате нужда, обещаващо бързо прехвърляне на температурата, където и да ви отведе животът! Тайната зад мощността на Coolper е монтаж на термоелектрични полупроводници или елементи на Пелтие от световна класа. Те представляват метални пластини. При подаване на електрически ток към изводите на елемента на Пелтие едната страна на пластините се охлажда, а срещуположната се нагрява. Температурата на плочките може да се различава с до 68°C, което обещава бързо нагряване или охлаждане чрез висока топлопроводимост. Когато става въпрос за охлаждане, Coolper е 5-10 пъти по-бърз от традиционния хладилник!

При  тест Coolper с 300 мл вода при 25°C на околната среда Coolper охлажда течността за 12 минути, а след 5 минути я загрява отново – до 60°C! Конструкцията на Coolper е изградена върху кула, увеличаваща въздушния поток, което прави оптимално използване на вградения вентилатор дори в толкова компактно пространство. Със своя здрав турбо дизайн, Coolper концентрира въздуха в канала към централния алуминиев радиатор за безпрецедентна ефективност при охлаждане на напитки. Вашият млечен шейк или содата се загряват твърде бързо? Оставете Coolper да отговаря на името си и да го поддържате хладно между глътките. Колкото и да се повиши температурата, вашата напитка ще остане ледено-свежа, като същевременно ще запази вкуса и хранителната стойност, за които копнеете. Coolper е мощен, но не прави суматоха.

Благодарение на усъвършенстваната тиха полупроводникова технология, Coolper може да загрява и охлажда вашите напитки, без да е прекалено шумен. Той също така е напълно стабилен, независимо от естеството на следващото ви приключение. В комплект с прибираща се основа, Coolper е съвместим с 90% от автомобилните поставки за чаши на пазара. Всяка поставка за чаши, по-широка от 7 см – и по-дълбока от 7,7 см – е съвпадение, направено в полупроводниковия рай! Coolper също е оборудван с 12V запалка за цигари, така че никога не трябва да натискате пауза при нагряване и охлаждане.Coolper няма да ви остави объркани и разочаровани, опитвайки се да дешифрирате какво прави. Всичко, което трябва да знаете, е изложено в кристално чист LED Clarity, показващ текущата температура и температурните колебания в реално време.

Той също  така е направено от здрава алуминиева сплав за хранителни цели. Като изключим удобството, това гарантира бърз топлопренос, когато имате най-голяма нужда от него. А с херметичен силиконов капак за чаша, Coolper е 100% устойчив на течове за тези неизбежни неравности и дупки по пътя. От вашето сутрешно гориво с кофеин до този пресен следобеден сок – и почти всяка друга напитка, за която се сетите – Coolper е експертно проектиран да побира всяка напитка. От горещ чай до студена сода до идеалния хладък чай, Coolper ще приюти всичко. Без оплаквания и без въпроси. Можете да имате свои охлаждащ и загряващ уред от Кickstarter на цена от 49 долара, който ще се продава на дребно на 79 долара с 38% отстъпка.