продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

Aquapur практичен и интелигентен диспенсър и филтър за вода

Водата е най-разпространената напитка в света. Така получаваме по-голямата част от течността, от която се нуждаем всеки ден. Както препоръчват повечето лекари, пиенето на достатъчно вода е ключът към доброто здраве и тези с активен начин на живот трябва да пият още повече. Но не всяка вода е добра за вас. Вода може да бъде замърсена с химикали, тежки метали и други вредни вещества. Ето защо имате нужда от Aquapur, интелигентният диспенсър за вода, който осигурява вода с най-високо качество, като същевременно следи приема на вода! Aquapur ще напълни всяка чаша, чаша, купа или бутилка перфектно до върха всеки път. Благодарение на технологията ID Tag, AI запомня капацитета на всеки съд и го пълни близо до върха. Всичко, което трябва да направите, е да прикачите един от идентификационните етикети, които са включени към чашата! Няма да се притеснявате, че ще се изгорите от преливане на гореща вода.

Разпознаването на етикетът ще ви осигури перфектно напълване и температура на водата. ID етикетът може да се използва върху различни видове чаши и бутилки, включително стъкло, керамична чаша, термо бутилка от неръждаема стомана и др. Без значение от какъв материал е чашата, ID етикетът все още може да работи перфектно. Вътре във всеки дозатор има високоефективен воден филтър, предназначен да отстранява мръсни вещества от преминаващата вода. Филтърът може да филтрира пълен резервоар с вода за секунди и да издържи до 6 месеца при редовна употреба. Новопроектираният 7-слоен филтърен елемент е с особено с прецизен филтърен слой който се използва за филтриране на частици и примеси и резултатът е перфектен. След многослойна филтрация ефективно намалява остатъчния хлор, мътността, цветовете и миризмите, примесите от ръжда, тежките метали (олово, живак, мед, кадмий) и др. Въпреки това, някои полезни минерали като калций и магнезий все още се задържат във водата след филтриране.

Сега можете да се насладите на вкусната питейна вода от Aquapur. Диспенсърът предпазва водата вътре с UV-C система. Чрез активиране на всеки 15 минути след като сте налели вода, той също така поддържа водата и Aquapur чисти 24/7. Водата ще се излее във вашата чаша при точната температура, която сте избрали за 3 секунди. Проточен бойлер (IWH) загрява водата в момента, в който се премине през нагряващият елемент. Можете да избирате от стайна температура, 45°C, 75°C до до 95°C по всяко време без предварително загряване. Този дизайн също така консумира по-малко електроенергия от диспенсърите за вода с постоянно нагряване. Искате да имате вода със стайна температура , тъй като тя утолява жаждата ви, без да разстройва стомаха ви. Млякото и медът са най-добре приготвени при 45°C , за да получите всички хранителни вещества. Горещият шоколад и жълтият чай се пият най-добре при 75°C. Кафето и черният чай трябва да се приготвят горещи при температура около 95°C.

Приложението Keep-hydrated е включено в Aquapur, за да следите дневния ви прием на вода. Напълно интегриран с дозатора, той се свързва с вашия телефон чрез Bluetooth и ще ви помогне да получите достатъчно вода за всеки ден. Благодарение на своя компактен и спестяващ място дизайн, Aquapur тежи само 2 кг и е категорично да отговаря на начина на живот. Aquapur може да бъде поставен и преместен навсякъде, където се нуждаете, с налично захранване, като офис, спалня, кухня, кемпер и др. Напълно сглобената филтърна система за дозиране на вода не изисква никаква инсталация. Можете да закупите диспенсърът от Кickstarter за 129 долара със специална отстъпка от 50% от пазарната цена.