продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

проектори

iSpace2 Pro интелигентен DLP джобен проектор

Досега използвате конвенционални проектори, защото имате нужда от тях, а не защото са страхотни. Конвенционалните проектори са твърде големи и тежки. Повечето малки проектори имат ниски нива на яркост и разделителна способност. Проекторите обикновено предлагат само ограничени опции за ъгъл и прожектираното изображение не винаги е добре представено. Повечета проектори нямат опции за интеграция с Android, което прави прожекциите от телефон трудни или просто невъзможни Проекторите винаги имат много лоши звукови ефекти. Ето защо iSpace2 Pro отговаря на всички тези опасения с функции, които го правят изключителен проектор като никой друг. С размери само 130 mm x 42 mm и тегло само 425 g, iSpace2 Pro е толкова компактен и лек. Той е само 42 мм, което е достатъчно тънко, за да се побере в задния ви джоб – което го прави буквално най-преносимия проектор някога.

С кръгъл метален дизайн, създаден за изключителна преносимост, това е изключително компактният и лесен за носене проектор, който винаги сте искали да имате. iSpace2 Pro е изграден с проста и удобна за потребителя операционна система Android 9, която го прави съвместим с други устройства с Android, като смартфони, заедно с това, че е съвместим с повечето компютри и множество приложения. Можете да управлявате iSpace2 pro чрез мобилното приложение, което е чисто нова интелигентност и се радва на удобството, предоставено от технологията. Той също така позволява екранът на вашия телефон, таблет или компютър да бъде огледален от iSpace2 Pro – нещо безпрецедентно в света на проекторите.  Можете да използвате трите порта на iSpace2 Pro – USB, HDMI и Type-C, за да сте сигурни, че каквото и да се случи, сте свързани. От камера до смартфон, без да забравяте вашия компютър, таблет или дори устройство с памет, три периферни устройства се равняват на свят от възможности за свързване и прожектиране.  Освен това компактният проектор поддържа яркост от 220 ansi лумена.

Като проектор, iSpace 2 Pro идва с дистанционно управление, подобно на това, което се използва за управление на телевизор. Ето как можете да управлявате неговия режим на прожекция. Когато сте в режим на Bluetooth високоговорител, iSpace2 Pro ще ви позволи да се насладите на 6W High-Fidelity звук с инвертирана тръба, предлагайки потапящо изживяване на звука, в което можете да се потопите навсякъде. Можете да използвате iSpace2 Pro със или без статив. Просто го прикрепете чрез основата, като приближите горната опора на статива близо до кръглия метален лист в долната част на основното устройство. Те ще бъдат незабавно прикрепени магнитно – също толкова лесно, колкото можете да отделите и двете части. Когато е прикрепен, главата на статива ще се върти на 360 градуса и ще се накланя на 90 градуса, предлагайки иновативни възможности по отношение на ъгли за изследване – без изобщо да се компрометира качеството на изображенията. За разлика от конвенционалните проектори, iSpace2 Pro е мини-компютър със система Android 9, която ви позволява да изтегляте и използвате няколко приложения – сред които YouTube, Netflix и други, което ви позволява да проектирате и гледате видеоклипове и филми, както никога досега.

Можете плавно да изпълнявате своите прожекции с iSpace2 Pro, без да се притеснявате от прекомерна топлина или прекомерен шум. Това устройство използва система за разсейване на топлина с фазово охлаждане, за да предотврати прегряване, и е проектирано да поддържа шума дори по време на максималната му проекция на яркост по-ниска от 28 db. Можете или да се възползвате максимално от вашия iSpace2 Pro, като използвате неговата мощна батерия от 4500 mAh, или да свържете неговия 12V DC адаптер, за да продължите да захранвате вашите прожекции. iSpace2 pro може да се използва като източник на захранване при аварийно зареждане, когато телефонът ви е изчерпан, осигурявайки допълнителна помощ за вашето пътуване! Можете да имате този необикновен проекто от Кickstarter на цена от 219 долара  с отстъпка от 45%  от пазарната цена 398 долара.