продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Pressa Bottle преса за бавно изстискване на плодове във вода

Братята Джеси, Люк и Мейсън Хамбли са били студенти, когато им е хрумнала идеята за здравословно утоляване на жаждата, чрез бутилка която пресова плодов сок директно във вода. След тестване на бутилки за запарка, братята отбелязаха, че въпреки че им помагат да пият повече вода, в нея липсва вкус. Всъщност те научиха, че вместо да пускат плодов сок във водата, бутилките за запарка правят точно обратното: плодовете абсорбират вода, надуват се и създават бъркотия, която трябва да бъде почистена по-късно, без изобщо да пускат ароматния сок вътре. Този опит доведе до идеята за създаването на Pressa Bottle бутилка за вода с въртящ се капачка отгоре, който управлява преса вътре.

24 Oz Pink Pressa Bottle // Tritan Plastic Carafe Sports & Outdoors Water Bottles & Accessories thelibas.com

Чрез завъртане на капачката отгоре потребителите притискат плодовете вътре след което се освобождава сока и неговия вкус директно във водата. Pressa е първата бутилка с вода за многократна употреба, която създава пресован плодов сок във вода. Това е бутилка за многократна употреба от 710 ml, изработена от висококачествена пластмаса, която не съдържа BPA и е подходяща за миене в съдомиялна машина. Има херметична капачка, която позволява лесен транспорт и е подходяща за всяка среда. Устройството за компресиране в бутилката Pressa позволява почти всяка комбинация от плодове и зеленчуци да бъде изтискани във вашата вода, създавайки персонализирано водно изживяване.

The mighty press Pomegranate + Lime + Lemon= Pressed Water :) | Infused water bottle, Bottle, Water bottle

Като първата в света бутилка с вода за изцеждане на сок, Pressa Bottle използва мощна, ръчна преса, която позволява на водата да се овкусява естествено чрез изстискване на любимите ви плодове. Сега можете да се насладите на ароматна напитка, знаейки, че правите нещо добро за тялото си. Може да се презарежда и да изтисквате няколко пъти през деня, а бързо освобождаващият се капак улеснява достигането на водата. Pressa позволява на потребителите да имат ароматизирана напитка, без да се налага да консумират всички неестествени захари, които другите напитки съдържат. Вкусът е важен фактор за потребителите при избора на напитка.

Pressa позволява вода с по-силен вкус, което насърчава потребителите да пият повече вода от чешмата в сравнение с други бутилирани напитки. За да  се премахнът  скучните бутилки за детокс вода, е създадена Pressa Bottle за сок от пресовани плодове във всяка напитка. Уникална преса бавно изстисква любимите ви плодове, освобождавайки вкусните сокове, които са останали вътре. Крайният резултат, отличително и възхитително творение, което може да се нариче бутилка за пресована сок. Не си губете времето да чакате, просто завъртете натиснете и извлечете естествения аромат. Иновативната бутилка се предлага на цена от 49,99 долара.