продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Macco компактна и преносима съдомиялна машина без инсталиране

Това е пълен кошмар – мокри кърпи, миризливи гъби и изсушени ръце – всичко това, от което се страхувате поредната нощ в кухненската мивка, миете чинии. Обзалагаме се, че можем да отгатнем какъв е проблемът: Няма място за съдомиялна машина. Защо да инсталирате такъв във вашия апартамент под наем. Просто е твърде скъпо , за да интегрирате съдомиялна в дома си. Ето защо ви представяме съдомиялна машина Macco. Компактна и преносима, ​​измиването и сушене с гореща вода, елиминира 99,9% бактерии, без инсталиране, Macco е идеалният начин да разрешите всичките си дилеми за миене на съдове в настоящия си дом и в следващия, защото когато се местите, просто взимате Macco със себе си! Той също така се грижи за спешни случаи в кухнята, когато имате нужда от едно или две ястия веднага. Прави супер бързо измиване, спестявайки вода и вашето време!  Macco бележи края на твърде много време, прекарано в миене на съдове, и извежда съдомиялната машина на върха в списъка с желания за домашни уреди!

За разлика от конвенционалната съдомиялна машина, която често изисква сложна инсталация на тръбопровода, Macco ви спестява всички тези проблеми, като работи направо от кутията . Независимо дали сте в малък апартамент, офис, мобилен дом или лодка , не може да бъде по-лесно! Просто го включете, свържете източника на вода и тръгвайте! За временна употреба – добавете вода към резервоара за вода в долната част на уреда. За продължителна употреба на фиксирано място – свържете водопровод към вашия кран. За използване извън вашата кухня – свържете входящата тръба към всеки съд за вода, за да изсмучете вода с вградената помпа. Macco доставя 360-градусова струя вода под налягане до 70℃, което води до перфектно почистване без ивици. Без масло, без остатъци, без напомняния за изминали ястия! Може да си мислите, че изборът ви е ограничен с толкова малка единица, но Macco всъщност предлага шест различни програми, които да задоволят всички нужди на вашия начин на живот.

Точно като обикновена съдомиялна, но още по-мощна, Macco издухва съдовете с горещ въздух в края на цикъла на миене. Това прави Macco идеален, просто с натискане на бутон ви дава прекрасни топли чинии, върху които да сервирате вечеря. Бързият процес на сушене елиминира 99,9% от бактериите , което е идеалният начин да поддържате съдовете си чисти през цялото време. Важно е да мием нашите плодове и зеленчуци, но не винаги е лесно. Мако вече може да поеме и тази работа. Ако мразите да се забърквате със сита и цедки и нямате достатъчно място, просто ги пуснете всички в мако и само за 18 минути вашите плодове и зеленчуци ще излязат без мръсотия и замърсявания. Въпреки че Macco е изключително компактен и е проектиран да се побере във всяка кухня, той е изненадващо просторен. Той пасва на обикновени 30 см  чинии за хранене или тигани , както и тигани за печене и дъски за рязане с размери 40 на 30 см. Просто още един начин, по който Macco никога не прави компромис!

Можете да съхранявате съдовете си в Macco и благодарение на вентилационната си система, тя предпазва всичко от миризма, влага и плесен. За любопитните, винаги можете да видите какво се случва, докато вашите съдове мият, Macco има уникална характеристика на прозрачен панел, който ви позволява да виждате вътре през целия цикъл на миене. Macco се отличава с кокетен модулен дизайн, който включва резервоар за вода, тава, филтър и дюза – всички те могат лесно да се разглобяват за почистване, подмяна и надграждане. Изработката на уреда означава, че е лесно да го поддържате без натрупване на котлен камък и бактерии. Можете да имате елегантната съдомиялна машина от Кickstarter на цена от 299 долара с 44% отстъпка.