продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

Urlazy лек компактен и преносим въздушен компресор

Преносимата помпа за гуми може да ви бъде полезна по време на извънредна ситуация. Може да се съхранява лесно във вашия гараж, инструментариум или превозно средство за рутинна поддръжка или коригиране при внезапни ситуации. Urlazy е лек, джобен въздушен компресор, който осигурява бърз и лесен начин за допълване на ниско налягане в гумите, независимо дали отивате на работа, училище или на пътешествие. Разполага с бързо надуване за 60 секунди, автоматична проверка на налягането и 4 режима на работа, въздушното налягане поддържа до 150 PSI. Създаден е за почти всички гуми и надуваеми елементи като автомобили (газ/дизел/електрически), електронни велосипеди, топки, мотоциклети, пневматичен дюшек и плувен обръч. Помпата за гуми Urlazy е проектирана като джобен спътник при пътуване за всички нужди без нужда от външно захранване. Неговият ултра компактен размер малко по-голям от кутия кока-кола и леко тегло: едва наклонява везните над 160 грама, което я прави най-удобната за носене електрическа помпа сред всички конкуриращи се марки на пазара.

Можете да го поставите в джоба, раницата или колата си или където пожелаете. Urlazy е помпа за гуми, която може да се вземе навсякъде, да се напомпва по всяко време и място. Поддържайки максимално налягане от 150 PSI, той покрива всичките ви нужди от надуване, като гуми за автомобили, SUV или електрически превозни средства както и мотоциклети, велосипеди, надуваеми предмети за отдих. Мощният компресор за гуми Urlazy има вграден високопроизводителен чип, така че напомпва гумите ви с много бърза скорост. С въздушен поток от 18 L/min и скорост на въртене на двигателя от 19 000 MPR, са необходими само 10 секунди, за да се изпомпва една гума за шосеен велосипед (0-45PSI), по-малко от 6 минути за една автомобилна гума 205/55 R16 (0-36PSI). Оборудван с модерната технология, Urlazy инфлаторът се предлага с повишена производителност на надуване, което го прави по-бърз от повечето конкуренти. Една от най-добрите характеристики на помпата за гуми Urlazy е нейната автоматична проверка на налягането, която е в състояние да открие налягането в гумата/топката, когато е свързана: точността на измерване на налягането е ±0,01 Bar. Това го прави доста лесно за изпомпване.

Това, което трябва да се направи, ще бъде завършено само в 3 стъпки: включете устройството, свържете обекта и натиснете бутона за стартиране на надуване. Инфлатора ще се изключи автоматично, когато достигне установеното налягане, така че не е нужно да се притеснявате за прекомерно надуване или проблеми с недостатъчно налягане. Има четири уникални режима на надуване: режим на автомобил, режим на мотоциклет, режим на велосипед и режим на топка. Изберете вашия обект съответно и поставете задачата на Urlazy. Функцията за автоматично спиране ви дава интелигентно надуване, така че да сте спокойни, без да залепвате зрението си върху надуването. Можете да увеличите/намалите мощността чрез ръчно натискане на бутон. LED дисплеят ви позволява лесно да четете ясно предварително зададените данни. Работейки с обикновените бутони за управление, можете да превключвате между режимите, ръчно да увеличавате или намалявате налягането, да избирате желаните от вас единици между KPA, BAR, PSI, KG/cm2 и да управлявате фенерчето.

Той дори идва с функция за памет, представяйки същия режим, както и единица за налягане точно като това, което сте запазили последния път. Налице са литиеви батерии с мощност 30Wh и може да се зарежда чрез USB Type-C кабел. Изработен от аерокосмическа метална сплав, той е не само устойчив на надраскване, здрав и издръжлив, но и естетически стилен.Тъй като помпата не е по-голяма от бутилката с вода във фитнес залата, можете просто да я поставите в кутията за съхранение на колата или всяка раница, след като я използвате. Можете да закупите компактният компесор от Кickstarter на цена от 65 долара с 35% отстъпка от цената на дребно!