продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

ES Solar Table преносима и сгъваема соларна къмпинг маса

Запознаите се с ES Solar Table Тя е 40W преносима и сгъваема многофункционална слънчева маса за къмпинг. Може да бъде разгърне по всяко време, докато е обърната към слънцето, тя непрекъснато ще генерира енергия. ES Solar Table може да се използва от двете страни. Водоустойчива и издръжлива, с тегло 3 кг и с размер на скейтборд, което ви позволява лесно да се справите с живота на открито. Изходна мощност е до 18V и 3A. Присъстват съответстващи серийни портове на USB, QC3.0, TYPE-C и DC. ES Solar Table е съвместим с различни енергоемки цифрови продукти, включително мобилни телефони, компютри, камери, лампи за къмпинг, външни хладилници, външни LED светлини, въздушни помпи и захранващи банки  и всякакви  други 5V -18V продукти.

Отнема само три стъпки, за да отворите ES Solar Table. Разгънете слънчевия панел, монтирайте горната скоба и регулирайте ъгъла. След това можете да започнете да зареждате веднага. Разбира се, работният плот може да се обърне, за да се използва като обикновен работен плот. Масата е покрита с водоустойчив и устойчив на надраскване полиестерен материал, достатъчен за покриване на изискванията за живот на открито. С функции за защита при презареждане, прегряване и късо съединение, продуктът е 100% безопасен за зареждане. ES Solar Table е изключително удобна за носене, само 3,3 кг и размер на скейтборда в сгънато състояние. Независимо дали се поставя в раницата, носи се на гърба или се окачва на раницата, няма да донесе проблеми на вашето пътуване.

Слънчевите монокристални силициеви слънчеви панели с ултра-висока степен на преобразуване (>92%) могат бързо да преобразуват и извеждат електричество под пряка слънчева светлина. Ултра широкият диапазон на безопасна работна температура от -20℃ до 70℃ позволява на продукта да работи във всички региони на света, независимо дали са заснежени планини или пустини. Повърхността е покрита с PE защитен филм, който може да я предпази от киселинни дъждове или солено-алкална вода. Така че независимо дали е на брега на морето или до соленото езеро, можете да го използвате, както желаете. Почиства се много лесно, просто покрийте силиконовия водоустойчив капак на изходния порт и го изплакнете директно с вода. Може също да се мие със сапун или други обичайни почистващи препарати. Разбира се, може да се изсуши бързо на слънце.

Масата разполага с четиристранната „X“-образна стабилна поддържаща конструкция от алуминиева сплав с материал от авиационен клас който я прави е много стабилна и издръжлива, като се вземат предвид двете предимства на лекота и силна носеща способност, товароносимост от 15 кг. Работният плот е оборудван с компас и уред за температура. Масата се придружава от две двупосочни водоустойчиви чанти за съхранение могат лесно да съхраняват цифрови продукти или други артикули на открито. Можете да закупите соларната маса от Кickstarter на цена от 169 долара с 15% отстъпка от цената на дребно.