продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

Gemini Step-Thru електрически товарен велосипед

Новият електрически товарен велосипед Gemini Step-Thru на Fucare съчетава нова конструктивна рамка в стил решетка с някои високоефективни части, за да създаде бърз електрически велосипед, който изглежда като у дома си както по улиците, така и по офроуд пътеките. Рамката е предназначена за товароносимост от 181 кг и придава на Gemini X уникален вид. Рядко виждаме електричесйи  велосипеди, оценени за толкова тежки товари, въпреки че също рядко виждаме и такива с този дизайн на рамката. Конструкцията на рамката използва тръби с тесен диаметър, които се увиват около монтираната напред 48V батерия, като същевременно оставят отворена зона отгоре, за да се даде възможност за изваждане на батерията.

Втората батерия е разположена точно зад тръбата на седалката, което води до комбиниран  общ капацитет на батерията от 998 Wh. Fucare претендира за обхват от 88 км при каране само с газ в изцяло електрически режим или още повече 130 км при педално асистиране. Моторът на задната главината с мощност от  750 W в ще ви осигури 32 км/ч помощ при каране само на електрическа мощност или дори по-бързите 45 км/ч, когато ездачът използва най-високото от петте нива на педално подпомагане. Това запазва Gemini X в клас 3 за легална улична експлоатация в САЩ. Окачването е осигурено отпред с пружинна вилка, която включва както регулиране на предварителното натоварване, така и блокиране.

Малко по-високо, е разположен голям 5,3-инчов цветен екран за показване на подходящи данни за пътуване като скорост, разстояние, ниво на заряд на батерията, режим за подпомагане на педала и други. На този екран има и USB порт за зареждане, който може да се използва, за да поддържате телефона или друго захранвано от USB устройство заредено по време на пътуването си. Движейки се по-назад по протежение на електическият велосипед, 7-степенна трансмисия Shimano предоставя набор от възможности за тези, които ще използват педалите като повече от опори за краката.

Двете колела включват хидравлични дискови спирачки за бързо спиране, те са обвити в  10 см широки гума. Колелата са с диаметър 20 инча, постигайки баланс между широки гуми за комфорт и завиване, като същевременно поддържат по-малък диаметър за намален размер и подобрена пъргавина. Gemini X може да бъде персонализиран, за да обслужва различни пътувания.  Моделът включва заден багажник, ABS калници и LED светлини на базова цена от 1899 долара.  Можете лесно да добавите променливи аксесоари като преден и заден кош или чанта за багаж, за да разширите функционалността.