продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

AirHood преносим въздушен аспиратор

Представяме ви AirHood™ това е преносим въздушен аспиратор. Премахва мазнината, дима и миризмите от готвене, когато се появят, и предотвратява образуването на маслени петна, преди да се появят по повърхностите на кухнята ви. Поддържайте въздуха и кухнята си чисти. Масленият филтър на AirHood™ филтрира мастните частици, открити в парата, създадени при готвене, като предотвратява проникването в дрехите и създаването на жълтеникав филм по всички повърхности на кухнята ви. В крайна сметка превенцията е най-добрият лек за замърсена кухня! Масленият филтър е изработен от издръжлива мрежа и рамка от неръждаема стомана. И да, може да се мие в съдомиялна машина.

AirHood is a Portable Range Hood | WERD

Но нека си го кажем… в зависимост от вашите навици за готвене, дори най-здравите компоненти могат да станат мръсни и трудни за почистване. Наличието на резервен филтър гарантира, че винаги можете да използвате вашия AirHoodTM, дори ако един от филтрите е в процес на пране. Въпреки че се доставя  с пет допълнителни филтъра от активен въглен, с които вашия AirHood™  ще издържат около 600 часа готвене или приблизително две години ежедневна употреба, може да се интересувате да се запасите още през този период на кампанията в Кickstarter на специална цена. Те са изработени от рециклируем материал и се предлагат в опаковки по пет.

Introducing AirHood: World's First Portable Range Hood For Domestic use

Аспиратора е осигурен с кабел който осигурява неограничена мощност. И със специално място за кабела в подножието на устройството, съхранението и настройката са също толкова лесни и удобни, колкото и с безжична AirHood™ опция. Можете да изберете  безжичен вариант за максимална гъвкавост. С живот на батерията до 180 минути, ще имате достатъчно енергия за всичките си ястия всеки ден – и устройството може да се използва дори, докато се зарежда. За да отговорят на нуждите на любителите на храната, които обичат да готвят с големи тенджери или тенджери под налягане, се предлага възможността за разширяване на AirHood™ с Base Boost, с който можете да увеличите височината на вашия AirHoodTM, така че да може да изчиства по-ефективно изпаренията от готвене, за да се гарантира възможно най-добрия ефект на засмукване във всяка ситуация.

Много често високите температури могат да причинят изпаряване на масла и мазнини в токсични изпарения, които са опасни за вашето здраве в дългосрочен план. Незабавно филтрирайте тези вредни частици с AirHood™. Неговият силен вентилатор и филтри изчистват въздуха от такива частици, преди да го пуснат обратно в стаята. Несъмнено AirHood™ е вещ която е за предпочитане да имате във вашата кухня. С компактните си размери и преносимост той ще ви гарантира много по-чист въздух и среда във вашата кухня. Можете да закупите портативният аспиратор от Кickstarter на цена от 89 долара с за версията с кабел или 109 долара за безжичният вариант.