продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

електровелосипеди

C3STROM Astro с дизайн на електро велосипед и стил на мотопед

Електрическите велосипеди, които размиват границата между електрическите мотоциклети и мотопеди, са все по-популярна категория на индустрията с електрическите велосипеди. Най-новите електровелосипеди, който използва опция с пълна газ към тази философия на дизайна, са два модела на компанията C3STROM. Те се предлагат в модификациите Astro, така и Astro Pro, C3STROM определено съчетава както визия така и производителността с висока мощност. Двигателят може да бъде посочен като уличен с 750W мощност и мотор разположен на задното колело, предлагащ максимална скорост от 45 км/ч, за да получи мотоциклета законно обозначение от Клас 3, но може да бъде отключен за да постигне скорост от 52 км/ч в офроуд режим.

Вилката на предното окачване би трябвало да помогне при неравности макар липсата на задно окачване може да направи всякакви неравности доста неприятни при максимална скорост. За да се отключат такива високи скорости, мотоциклетите включва четирибутални хидравлични дискови спирачки както на базовото ниво, така и на моделите Pro. И двата модела също разполагат с широки  10 см гуми устойчиви на пробиване гуми изработени от слой арамид и керамика, които позволяват възможности за каране по шосе или офроуд извън пътя. Вградена в рамка, вдъхновена от мотоциклет, батерията е увита в тръбите на рамката по начин, който рядко сме виждали преди.

Тук присъства изключително дълго седло със силиконова подплата, което намалява вибрациите. Базовият модел Astro ще носи батерия от 780 Wh, която му осигурява обхват от 80 км. Докато Astro Pro ще бъде оборудван с батерия от 1040 Wh която ще му осигури  изминаването на до 125 км. Смята се, че тези обхвати могат да бъде постигнати само с помощта на газта в изцяло електрически режим. Налице са пет скоростни режима при педално асистиране както и 7 скоростни предавки на Shimano. Задната стойка е с товароносимост от 15 кг  има опция за надграждане с адаптираща чанта за носене по поръчка или резервна батерия. Осветителната система е със 130 Lux фар с дълги и къси светлини заедно с електронен клаксон интегриран в фара. И двата модела са със стандарт IPX6 за водоустойчивост.

2022 C3STROM Astro Pro – Specs, Comparisons, Reviews – 99 Spokes

Ще бъде включено и приложение за смартфон, което да осигури свързаност с електронния велосипед и да позволи на ездачите да преглеждат важни данни за карането, както и да правят промени в параметрите на мотора. И двата модела Astro, така и Astro Pro са е безопасни, удобни, подходящи за различни терени, с изключителна производителност във всички категории. C3STROM Astro скоро ще стане достъпен на начална цена за предварителна поръчка от 1699 долара, докато Astro Pro ще е на цена 1899 долара.