продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

GIGA PUMP 3.0 3-в-1 въздушна помпа вакуумна помпа и фенер

Представяме ви най-нова супер мощна 3-в-1 външна въздушна помпа вакуумна помпа и фенер от серията GIGA. През 2020 г. екипът зад GIGA изведе на пазара най-малката въздушна помпа в света GIGA PUMP 2.0 чрез Indiegogo, привличайки вниманието на публиката и превръщайки се в топ проект на Indiegogo за външни въздушни помпи. Сега те се завръщат с GIGA PUMP 3.0. По-мощен уред с високо налягане до 4,5 kPa и свръхвисока скорост на въртене на вентилатора от 45 000 RMP . Може да достигне до впечатляващите 260 литра в минута и има 3 регулируеми режима на налягане, за да отговори на всичките ви нужди от надуване. Той може да напомпи повечето надуваеми продукти и то по-бързо, да компресира дрехите в по-малки размери и да спести място за съхранение с 65% . Също така, той е подобрен до 4 нива на осветление и максималната яркост може да достигне 500 лумена.Уникалният дизайн на вътрешната структура на GIGA PUMP 3.0 оптимизира и усъвършенства въздуховода, което го прави по-компактен. Уредът е много практичен, ще го харесат пътниците, плажните почитатели и дори къмпинг ентусиастите! За да отговори на различни нужди от напомпване на открито, GIGA PUMP 3.0 се предлага с 3 режима: Мек режим / Силен режим / Супер режим. Позволява ви да надувате напълно големи надуваеми предмети като въздушни лодки или въздушни матраци по-лесно. Повече въздух за по-пълни и твърди надуваеми предмети. Можете също така да регулирате подаването на въздух в надуваемият дюшек или надуваемата възглавница, за да ги направите по-меки за по-удобно лягане. Освен изпускането на надуваеми предмети, спестяването на място за съхранение също е много важно в живота на открито. Обзалагаме се, че всеки обича да пътува леко. С GIGA PUMP 3.0 можете да кажете сбогом на тежкия багаж! Това е не само въздушна помпа, но и вакуумна помпа.

GIGA PUMP 3.0 помага за извличане на въздух от вакуумните торбички по-лесно и по-бързо, което е по-мощна от ръчните помпи. Спестете повече от 65% от пространството за съхранение само за 30 секунди. GIGA PUMP 3.0. поддържа 3 режима на осветление с регулируема яркост до 500 лумена . Високата яркост 500lm може да продължи 7 часа, а ниската яркост 50 лумена може да продължи 62,5 часа. Освежете нощта си с GIGA PUMP 3.0 за къмпинг, туризъм и други. Време е да разсеем мрака и да продължим приключението! Предлага се с 4 различни дюзи, които пасват на повечето надуваеми матраци, надуваеми басейни, плувни пръстени, йога топки и детски играчки. Плюс 1 дюза за вакуумна торбичка, която се използва за изпускане на вакуумни торби и помага за спестяване на място. GIGA PUMP 3.0 тежи само 165 грама, само половината от размера на iPhone 13. Така че можете лесно да го пъхнете в джоба или раницата си.

В допълнение, отгоре и отстрани на въздушната помпа е добавена примка за окачване, което ви позволява да я окачите на почти всичко без нужда от карабинер. GIGA PUMP 3.0 е оборудван с вградена 3600mAh акумулаторна литиева батерия. Можете да надувате надуваеми предмети независимо къде се намирате. Можете да надуете до 160 надуваеми възглавници или да изпуснете чанта за съхранение с размер L, до 45 пъти с едно зареждане. Компактната помпа е проектирана да бъде  водоустойчиа със стандарт IP55. Тя е устойчива на умерен дъжд и водни пръски от всяка посока. Можете да имате малката помпа с поръчка от Indiegogo на цена от 54 долара с отстъпка от 31%. от пазарната цена която ще е 79 долара.