продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

B2Q Kit преносим ​​многофункционален комплект за барбекю

Проектиран от базирани в Тайван дизайнери, B2Q Kit е преносим, ​​многофункционален комплект за барбекю, който можете да носите навсякъде. Както го описват дизайнерите, той е опакован в един куфар, има два слоя и три височини и отговаря на всякакви нужди и сценарии. „Докато преди барбекюто е било просто загряване на месо, в днешно време това е много по-сложен процес, от подготовката до края на готвенето. B2Q интегрира необходимите инструменти за целия процес в един куфар, позволявайки на хората да започнат своето барбекю елегантно и удобно във всеки сценарий“ , споделя екипът.

https://www.yankodesign.com/images/design_news/2022/05/this-ultimate-bbq-grill-setup-packs-up-into-a-suitcase-to-be-set-up-conveniently-in-any-location/B2Q-compact-BBQ-4.jpg

B2Q е опция, захранвана с газ, така че може да не се хареса незабавно на феновете на скара на дървени въглища, но със сигурност ще ги накара да се замислят два пъти, като имат предвид неговото преносимо поведение. Преносимият грил е лек за носене, удобен за настройка и много ергономичен при готвене. Дизайнерските цели на екипа се фокусират върху удобството, което трябва да предложи на потребителя, лекотата, която трябва да предоставя при носене, и гъвкавостта, която отговаря на нуждите на потребителя. Многослойният дизайн на B2Q включва горен капак, включващ дъска за рязане и разтегателна малка маса; отделение за съхранение на инструменти и прибори за хранене. Налице са прибиращи се телескопични крака за регулиране на височината при настройка и дръжка за пренасяне на скарата в режим куфар.

Краката на масата се предлагат в две височини с 840 мм за височина на стоене и 400 мм за височина на седене. С дизайн на куфар можете да носите цялата настройка за барбекю до където пожелаете; отворете горния рафт, инсталирайте газта и сте готови да опушите месото или зеленчуците! Грилът носи необходимото оборудване от чинии и кутии за прибори до дъската за рязане. Горната част се отваря, в случай че потребителят забрави приборите и иска да ги постави вътре в отделението, без да отваря цялата скара. След като потребителят го настрои, газът може лесно да се монтира под плочата, а гумените части на краката на скарата предотвратяват приплъзването и са омекотени.

С тази преносима скара няма нужда да влачите тежко оборудване, само за да се насладите на барбекю. B2Q определено ще поеме повечето от нуждите ви за лятно печене на скара и ще ви позволи да пренесете опушената скара на плаж, къмпинг или парк. Това е страхотен преносим грил за всички барбекюта на задният двор, където хората често се нуждаят от скара с много подходящ компактен размер. B2Q интегрира всички необходими инструменти, от които се нуждаете в процеса на затопляне на месото в един куфар, който може да бъде поставен, където е необходимо, за да позволи на почти всеки (независимо от техния навик за готвене) да го използва свободно.