продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Duka Small Q многофункционална дигитална ролетка

Нека да ви представим  Duka Small Q това е много функционална дигитална ролетка. Продукт които е в състояние да измерва различни неправилни форми. Възможно е не само измерване на обиколката на окръжността, но и дължината на линията в различни дъги, неправилна крива, обиколка на тела с неправилна форма, диаметри на тялото. В същото време измервателният уред може да изчислява или изважда измерените разстояния или дори да преобразува единици с различни количества. Duka Small Q може да се използва и за задаване на звуков сигнал за разстояние. Уредът може да измерва прави и извити повърхности, меки и неправилни обекти почти всичко.

Използването му е многофункционално, независимо дали е домакинство, работилница и намира приложение при различни майстори, или шивачи. Този страхотен помощник се захранва от 200 mAh вградена акумулаторна батерия, която се зарежда чрез USB Type-C конектор. Чудесно е да видите, че този модерен конектор се простира и до по-евтини устройства.  Компактният уред е в състояние да измерва дължината на линиите на различни видове повърхности. Максималната дължина, която рулетката може да измери е до 9,99 метра с aкумулиран обхват до 99,99 метра и могат да се сумират площи до 100 m². Докато устройството може да съхранява до десет измервания в паметта.

Вградената батерия издържа до 3000 метра във вид на измервания. С малко зареждане от 5 минути можем да е в състояние да поддържа  двучасова работа. Батерията дава до  200 дни в режим на  готовност с едно зареждане. Налице са 8 функции: линейно измерване, измерване на кръгова дъга, измерване на произволна крива, измерване на неправилна повърхност, измерване на цилиндричен диаметър, кумулативно изваждане, бърз звук за измерване, превключване на единици.

Duka Small Q функционира при различни сценарии, измервайки плоска, извита, неправилна повърхност, диаметър на обиколката, a мек обект може да бъде измерен, покриващ всички, криви  удобно и ефективно. Той поддържа много широк диапазон от разстояния който варират  до 99,99 метра , с точност от ±1 mm . Данните се получават и изчисляват благодарение на неговият чип и се отразяват на 1,8″ LCD екран. Размерите на тази дигитална ролетка са наистина компактни, 53 x 15 мм и тегло от 35 грама. Тя може да бъде ваша на цена от 20,20 евро