продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

кафе машини

Nanopresso предефинира жанра и поставя нови стандарти

Изхождайки от наследството на една от най-креативните и иновативни преносими машини за еспресо, Nanopresso предефинира жанра и поставя нови стандарти. Невероятно красив и елегантен, той изглежда толкова мощен, колкото е. Снабден с нови функции и възможности, които драстично ще подобрят начина, по който приготвяте любимото си кафе, Nanopresso е една от най-добрите и гъвкави машини за еспресо. Наистина уникално допълнение към вашия набор от инструменти за кафе! Изграден върху наскоро патентована помпена система, Nanopresso е в състояние да достигне с помощта на ръцете ви максимум 18 бара (261 PSI) стабилно налягане по време на екстракция ще трябва да натиснете копчето със сила, равна на 13 кг.  За лесно прилагане на тази сила препоръчваме да държите Nanopresso с две ръце за да постигнете несравнимо качество на кафето.

Кафемашина WACACO NANOPRESSO+NESP ADAPTER 18 bar, ЧЕРЕН

Елегантната машина с джобен размер има способността да приготвя еспресо с ръчно изпомпване, просто поставете една доза смляно кафе в контейнера или капсула Nespresso, добавете гореща вода, освободете бутона, изпомпайте няколко пъти, за да постигнете налягането. Това налягане е повече от това, което много домашни еспресо машини могат да доставят.  Nanopresso работи най-добре с фино смляно кафе, което е силно уплътнено. Той е възхитително лесен за работа и лесен за използване. Nanopresso изисква 15% по-малко сила за изпомпване в сравнение с предишните модели (1-во поколение Minipresso). С Nanopresso силата е в машината, а не във вашите ръце. След всяко кафе поддръжката на Nanopresso отнема само няколко секунди. Когато е необходимо, всички компоненти на портафилтъра се отделят лесно за дълбоко почистване. Euroespresso - Wacaco NanopressoБлагодарение на иновативната си конструкция и лесна работа, Nanopresso ще ви помогне да приготвяте перфектни чаши с хубав и плътен кремов слой всеки път. Ергономичният дизайн на Nanopresso и по-късата дължина го правят вашият предпочитан спътник при пътуване. Лесно за хващане и лесно за опаковане! Със своите 336 грама Nanopresso е проектиран да бъде изключително лек. Конструкцията му осигурява успокояващо солидно усещане. Резервоарът за вода Nanopresso може да побере до 80 ml вода. Подплатена е и защитена от подвижната чаша. И двете части имат шарка на радиатор за абсорбиране и защита на ръцете от топлината. Nanopresso е готов за всяка задача!

Може лесно да създаде широка гама от стилове еспресо: ристретто, еднократно, допио и студено приготвяне  може взаимозаменяемо да използва прясно смляно кафе или на капсули. Универсалността е мястото, където Nanopresso блести! Изпитайте удоволствието да пиете висококачествено еспресо, от първата глътка до последната капка, където и да сте. Всичко, от което се нуждаете за следващата си снимка, е смляно кафе, гореща вода и Nanopresso. Той може да бъде ваш срещу 69,90 долара.