продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

водни филтъри

LifeSaver Jerrycan туба за филтриране и съхранение на вода

LifeSaver Jerrycan е едно невероятно практично устройство за филтриране и събиране на вода в невероятната гама, която LifeSaver представя. Ние сме развълнувани да ви представим филтриращата туба за вода. Тя се предлага  в модели с възможност за филтриране от 20 000 литра вода до 60 000 литра вода. Перфектният комплект за вашите запаси за спешни случаи. Jerrycan е много добре направен съд, който лесно може да се съхранява във вашата кола, ваканционен дом или хвърлен на гърба на ATV за приключение по суша. Безопасната технология на системата за филтриране LifeSaver ви позволява да отстраните безопасно вируси, бактерии, и паразити незабавно от всеки източник на вода. LIFESAVER Family Emergency Preparedness Pack - Buy Online - 53690143

Изглежда че филтрирането на водата без химикали или електричество е много лесна функция, за LifeSaver. Чрез задействане на вградената ръчна помпа, налягането на въздуха в тубата принуждава водата да премине през мембранните пори от кухи влакна, които са поставени в ултрафилтриращ патрон като скоростта на филтрация е до 4 литра в минута. След това водата излиза през дюзата, разположена в задната част на тубата оставяйки опасни бактерии, и вируси след себе си. Всеки патрон може да филтрира до 20 000 литра вода. Безопасната технология на филтриращата система FailSafe гарантира, че филтърът и помпата спират работата си, когато филтърът се напълни с микробиологичен материал след като експлоатационният му живот е изтекъл.

Открихме, че това е не само фантастична туба за къмпинг, но и тънкият профил позволява да я носите със вас изпълняваики разнообразни деиности без да заемаме абсурдно много място. LifeSaver създаде разнообразие от бонус пакети за готовност за спешни случаи. Пакета Family Emergency Preparedness е чудесен вариант за всеки, който търси система за филтриране на вода. Опаковката на пакета е термично запечатана в алуминиево фолио за удължен срок на годност от 10 години.  Семейният пакет за спешна готовност включва. Тубата LifeSaver с вместимост от 18,5 литра която съдържа здрав и преносим воден филтър, запечатан с фолио, способен да филтрира 20 000 литра.

Всяка туба се предлага с 20  дискове с активен въглен (всеки диск ще обработва 500 литра, преди да се препоръча смяна) Дисковете с активен въглен са за премахване на хлор, вкус и мирис на водата. Налице е и приставка за душ LifeSaver за лична хигиена, миене на съдове и вода за първа помощ. LifeSaver Jerrycan семеен пакет се продава на дребно за 429,99 долара. Налични са много системи за филтриране на вода, но само LifeSaver Jerrycan  е преминал тест за съответствие за военни операции на Съединените американски щати.