продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Airstream Weber Traveller преносима подвижна газова скара

От задния двор до гори и полета две от най-емблематичните имена на открито се обединиха за да създадът по-добра преносима скара, специално създадена за къмпинг готвене. Удобната плоско сгъваемата скара Airstream Weber Traveller се транспортира лесно и се превръща в шкафче за съхранение на къмпинг ремарке, бързо се разширява във форма за скара чрез своята ножична рамка и бързо се свързва безпроблемно с външния пропан порт на Airstream, за да се запали за секунди. Пътуването с Airstream и комфортът на къмпинг платформата срещат мощността за печене на Weber това е приятен начин да се насладите на къмпинг или пътешествие. Преносимата скара на Weber Traveler си заслужава да се разгледа по-отблизо сам по себе си и това е добър вариант за кемпери и къмпингуващи. Скарата стартира преди година като преносима, подвижна, плоска опаковка на Weber, оптимизирана не само за RV, но и за кемпери, задни дворове, партии на открито и за всеки друг, който често се нуждае от солидна скара, която може да хвърли в колата и да се разгърне където пожелаете.

Airstream and Weber elevate RV life with fast-firing foldable grill

Weber не е преоткрил колелото с Traveller, тъй като по същество това е отговор на популярната, дългогодишна серия за скара Roadtrip на Coleman и други подобни сгъваеми скари. Въпреки това, Weber гарантира, че неговият дизайн има някои първокласни функции, включително гумирани колела за по-гладко търкаляне по всякакъв терен, настройка и разгъване с една ръка и сгъване с автоматично заключване на капака, тежка рамка, която се увива около цялата горна част, включително странична маса и корпус на скара, който е потънал в горната рамка за по-компактен, по-чист опаковъчен режим при пътуване  (112 x 58 x 30 см). Скарата има компактно сгъване за минимално място за съхранение и лесно се побира в багажника на автомобил. Голяма зона за скара, така че цялото ястие да е готово за ядене по едно и също време. Създаден целенасочено за оптимизиране на използването на газ. Диапазон от ниска до висока температура пече всичко – от палачинки до запечена пържола. Лесен за транспортиране, така че винаги отива там, където искате. Удобно се разгъва без никакво усилие или помощ.

The Airstream Weber Traveler® Portable Gas Grill

Грилът е прикрепен към количката, така че можете да сте на скара за нула време. Удобно свързване на бордовата система за пропан. Освен това това е Weber, име, с което много грилъри вече се кълнат. Единственият непосредствено очевиден принос на Airstream е брандирането на горната рамка – дори не толкова, колкото изцяло алуминиев капак тип сребърен куршум, за да му придаде онзи вечен стил на Airstream. Преносимият газов грил Airstream Weber Traveler взема една от най-популярните преносими газови скара на Weber и добавя всичко необходимо, за да използвате грила си с бордовата пропанова система на Airstream. Просто прикачете включения маркуч за бързо свързване на RV към външния порт за течен пропан (LP) на вашия Airstream и вие и скарата и сте готови да готвите.

Преносимият газов грил Airstream Weber Traveler решава нуждата от скъпи и объркващи преобразуватели, с вградени компоненти, които преобразуват потока с ниско налягане на LP системата на Airstream в правилното налягане. Airstream Weber Traveler е за всеки, който иска вкусна храна на скара далеч от дома. Независимо дали сте на къмпинг, или пикник, неговият здрав и компактен дизайн осигурява безпроблемно изживяване, от настройката до съхранението. Насладете се на пътуването с качествена храна в задния двор, независимо къде ще ви отведе приключението. Скарата се предлага се чрез магазина на Airstream Supply Company за 464  долара.