продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

звук

KANN MAX уникален звук в компактен формат

Astell & Kern е компания която олицетворява брилянтна комбинация от стил, дизайн и зашеметяваща производителност с висока мощност на продуктите направени в по-компактен формат! Серията KANN е преносима гама плейъри, обичана от аудиофилите по целия свят заради представянето си, фокусирано върху високата мощност и кристален звук. KANN MAX, четвъртият продукт от серията KANN, се основава на предимствата на тази серия с по-висока производителност и преносимост. Той осигурява 4 нива на усилване и до 15Vrms изход, което преди беше възможно само със стационарен усилвател за слушалки, така че широк спектър от слушалки могат да бъдат управлявани в оптимално състояние.  Чрез интегрирането на доказания дизайн на серията KANN в по-леко тегло и по-малък плейър, който разполага както със свръхвисока производителност, така и нисък шум плеърът постига уникално качество на звука. Плеърът прилага аналогов контролер на силата на звука, за да осигури богат динамичен диапазон на звука без загуба.

KANN MAX разполага с  Quad-DAC Накратко, DAC (съкратено от цифрово-аналогов преобразувател) е чипът, който приема аудио потоци и ги превръща в електрически сигнали, които захранват вашите слушалки. Казано по-просто, Quad DAC предава аудио сигнал през всеки един от своите портове, за да подобри шумовата производителност. Това ви позволява да използвате чифт слушалки с висок импеданс (>50 ома) които заедно с уникалната аудио технология на Astell&Kern, осигурява най-доброто представяне, което можете да почувствате от преносим дигитален аудио плеър.  DAC  доставя оригиналния звук такъв, какъвто е, музиката се доставя на слушателят като оригинален звук без изкривяване. KANN MAX предлага по-малък размер и тегло. Макар и по-малки по размер, всички компоненти, свързани с захранването, са, оптимизирани за да се постигне 13 часа непрекъснато възпроизвеждане.

KANN MAX е оборудван със свръхвисока мощност, не позволява никакъв шум и предава философията на Astell&Kern за доставяне на оригиналния звук, какъвто трябва да бъде, без компромис. Възпроизвеждането е естествено до 22,4MHz, осигурявайки некомпресирано качество на звука, оставайки верни на оригиналното намерение на изпълнителя, с висока разделителна способност и с минимално изкривяване. Налице е технологията TERATON ALPHA за  ефективно премахване на шума и осигурява ефективна консумация на енергия с усилване с минимално изкривяване, това решение е проектирано да доставя аудио възпроизвеждане, прецизно според записаният звук с уникално качество. Функцията BT Sink свързва KANN MAX с външно устройство чрез Bluetooth, подобно на свързването на смартфон с  високоговорител. Музика от външно устройство, като смартфон, вече може да се възпроизвежда с високо качество на KANN MAX с помощта на тази функцията.

Най-новата  Bluetooth 5.0 версия осигурява високо качество на звука с удобството на безжично възпроизвеждане към слушалки и IEM и се отличава с по-бърза скорост на предаване, по-голям обхват и по-стабилна безжична връзка. Новата функция AK File Drop в KANN MAX прави прехвърлянето на файлове по-лесно и по-удобно. С неина помощта на можете свободно да прехвърляте файлове безжично през компютър, смартфон или FTP програма. KANN MAX разполага с LED колело за сила на звука, което показва различна информация за възпроизвеждане, включително ниво на силата на звука и битрейт на песента, която се възпроизвежда в момента. Приложен е ReplayGain, който настройва източници на звук с различна сила на звука до идентично ниво. Сега се наслаждавайте на собствените си плейлисти безпроблемно. Този изключителен аудио плеър се предлага на цена от 1299 долара.