продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

Ultrasonic Electronic Mosquito отблъскваща комари технология

Вие сте пешеходен бюфет за комари? Досадните кръвожадни същества идват и скоро ще се умножът с наближаваща жега. Но можете да останете без ухапвания, като същевременно сте екологични с електронното устроиство  за китка Ultrasonic Electronic Mosquito Repelling Bracelet. Тази мощна отблъскваща комари технология действа благодарение ултразвуков, електрически апарат, който имитира звуците на естествените врагове на комарите. Тази иновативна технология прогонва от 70% до 80% от комарите далеч от вас – като ви носи спокойствие, докато ходите на туризъм , джогинг, разходка навън или дори спите. Това означава, че не са необходими химикали или токсични спрейове, за да отблъснете малките, но досадни същества – сложете апаратът на китката си и продължете с ежедневните си дейности, без да се притеснявате, че ще бъдете атакувани.

Нещо естествено и нетоксично, което може ефективно да държи комарите далеч. Сега можете да станете невидими за комарите! Чрез имитиране на звуковата честота на естествените врагове на комарите, честотата на разклащане на крила на прилеп звукови вълни на хлебарки, мъжки мравки и други врагове на комарите за постигане на целта за изгонване. Апарата автоматично преобразуване на честотата на ултразвукови вълни, така че комарите да не могат да се адаптират към променящата се честота на звуковите вълни, която ви предпазва от ухапвания от комари, където и да сте! Безопасна употреба: Кажете сбогом на разхвърляните, мазни кремове и спрейове за комари, тази звукова технология за китка ви предпазва  от комарите без вредни химикали, миризми или изпарения. Освен това е нетоксичен и водоустойчив.

Технологията супер щит също е дълготрайна и не изисква много енергия. С живот на батерията до 130 часа на зареждане, можете да го носите за дълги периоди, без да се притеснявате от липса на захранване.  Зарежда се за 30 минути. Три лесни за настройка режима – вътрешен, външен и безшумен режим – позволяват различни настройки в зависимост от активността ви за деня. Толкова е лесно. Неговата регулируема лента за китката ви позволява да я дадете на вашите деца или родители, те ще са  защитени на закрито и на открито през целия сезон.

Апаратът също се предлага в класически черен или бял цвят, като се приспособява безпроблемно към вашия гардероб. Лесен за зареждане, лесен за носене, лесен за премахване. Много ефикасен и практичен. Електронният апарат за китка Ultrasonic Electronic Mosquito против комари е на цена от 29,90 долара. Защитете се от комари, пренасящи вируси, и се насладете на времето си на открито с това брилянтно лесно за използване устройство. Без повече ухапвания от комари.