продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

скутери

Afreda S6 PRO удобен стабилен и безопасен E-скутер

Може би сте карали много E-скутер преди, но повярвайте ми, Afreda S6 PRO е толкова необикновен, че ще ви донесе безпрецедентно изживяване при каране отвъд вашето въображение!Вдъхновен от първия в света мотоциклет с 3 колела накланящият се триколесен скутер PIAGGIO MP3,  Afreda S6 PRO е един от най- удобните  и най-безопасните сгъваеми 3-колесни E-скутери. Той е мощен, преносим, ​​забележим и стабилен за каране. Забележително е, че може да се сгъва и разгъва в 1 стъпка само за 1 секунда ! Той има 2 режима на каране, което е идеално за всички ездачи (дори деца и възрастни хора могат да го карат безопасно) във всяка дадена ситуация (пътуване до работното място, семейни излети или офроуд). Структурата на окачването е комбинирана с шарнирна четиристранна структура на окачването плюс двете предни колела. Може да поддържа максимално странично отклонение от 40 градуса без падане, което гарантира безопасност и стабилност дори при завиване с висока скорост или в ситуации с малък радиус на завиване.

Освен това 2-те предни колела имат максимално вертикално повдигане над 28 см, така че има превъзходно поглъщане на удара и лесно преминава през препятствия. Следователно, Afreda S6 PRO е адаптивна към всякакви пътни условия с по-стабилна стойка на тялото, по-добро сцепление и по-къс спирачен път от всеки друг двуколесен E-скутер. Обикновено процесът на сгъване на обикновените сгъваеми E-скутери изисква сложни стъпки, а структурата на сгъване е нестабилна и ще се разхлаби, когато се използва за дълго време. Afreda S6 PRO изобщо няма тези проблеми! САМО с 1 стъпка за 1 секунда! Повдигайки леко възглавницата на седалката, тя се сгъва магически като Transformer. Задното колело спомага за поддържане на баланс при сгъване. Може да се постави издърпан като куфар, без да заема твърде много място. Размерът в сгъваемо състояние е подходящ за багажника на седан. Можете да го вземете в асансьора, с метрото или навсякъде!

Триколестният електровелосипед има 500 ватов мотор способен да накара Afreda S6 PRO да развие скорост до 40 км/ч. Оборудван е с две 48V 15,6 Ah батерии които му дава обхват до 80 км.  Налице са две изключителни батерии, което намалява риска от израсходване поради повреда на батерията. Двойните батерии могат да се зареждат и отделно едновременно, което също скъсява половината от времето, необходимо за пълно зареждане. Представете си колко прекрасно би било да имате E-скутер, съвместим с ездачи за различни нива – дори вашите деца могат да го карат безопасно, докато вие можете да го карате в своя стил. Afreda S6 PRO го направи! Заключването на окачването може да превключи Afreda в режим на свободно каране и режим на самобалансиране. Ако сте добър ездач, можете да отключите ключалката на окачването и да се насладите на свободата на каране. В режим на свободно каране, конструкция може да се движи свободно както хоризонтално, така и вертикално. Afreda  напълно доказва своята превъзходна амортизация и гъвкавост, особено на офроуд.

За начинаещи, възрастни хора и деца препоръчваме режима на самостоятелно каране, при който структурата на окачването е заключена. В този режим не може да се движи хоризонтално и вертикално, като поддържа стабилна позиция, така че 2-те предни колела на Afreda са стабилно балансирани. Триколесника притежава балансирана хидравлична дискова спирачка която може да прилага балансирана и еднаква сила към диска по време на спиране. Тази патентована технология гарантира изключителна безопасност по време на каране и работи чудесно както на пътя, така и извън него.  Несъмнено Afreda S6 PRO е наистина интересен и иновативен предназначен да постави нови стандарти сред триколесните E-скутери по отношение сигурност и стабилност и поведение на пътя. Може да го закупите от Indiegogo на цена от 2299 евро с 30% отстъпка от пазарната цена която ще е 3299 евро.