продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

TekGine универсален компактен компресор с 2 режима на захранване

Запознаите се с TekGine това е универсален компактен компресор който има два режима на захранване – чрез захранване от батерията и от запалката на автомобила. С него той разполага с неограничено електричество за напомпване на много гуми, дори стотици гуми. TekGine може да реализира 1-минутно бързо надуване при максимално налягане от – 150PSI и въздушен поток от 38 литра в минута. Нещо повече, TekGine има SOS функция, флуоресцентна лампа с нажежаема жичка, функция за автоматично спиране, 4 режима на надуване и 4 единици за налягане . Той може да отговори на всички ваши нужди от надуване , като автомобилни гуми, мотоциклети, велосипеди и различни спортни топки. Той има 2 режима на захранване – 6000mAh захранване от батерията (безжиен режим) и 12V захранване на запалката (кабелен режим).

Вече не е нужно да се притеснявате, че батерията ще се изтощи! Захранването на автомобила ви осигурява план Б. Батерията позволява напомпване на 4 автомобилни гуми от 0 до 35 PSI до пълно напомпване или напомпване при налягане 25-36 PSI около 12 пъти. Компресор може напълно да се справи с ежедневните нужди или извънредни ситуации. Необходими са само 2~4 минути, за да надуете напълно автомобилна гума (0-36PSI) или 1 минута за регулиране на автомобилна гума в ежедневна ситуация (25-36PSI). TekGine има корпус с малък размер, който е много преносим за ежедневието ни. Приемайки безжичен дизайн, TekGine има само 5 бутона: бутон за захранване, бутон за режим, бутон за превключване на устройството и чифт бутони за настройка  които регулират стоиноста на налягането (+/-) Толкова е прост и лесен за използване.

Сините и червените аварийни светлини могат да разкрият сигнала за спешност, което ще гарантира безопасността на вашия ремонт и надуване през нощта. На LED HD дисплея се показват режимите на надуване, единиците за въздушно налягане, въздушното налягане в реално време и мощността. TekGine има четири режима на надуване: режим на надуване на автомобил, режим на напомпване на мотоциклет, режим на надуване на велосипед и режим на надуване на топка. Всеки режим има референтна стойност. TekGine разполага с четири измервателни единици за налягане – PSI, KPA, BAR, kg/cm2.

Когато TekGine установи, че надуването е достигнало зададената от вас стойност, той автоматично ще се изключи. Защитете надуваемите предмети и предотвратете прекомерното надуване. TekGine може да работи добре в различна среда. Издържа на температура -20℃~65℃. Той е вашият перфектен приятел на открито! Отнема само 3 до 4 часа, докато TekGine бъде напълно зареден. Този малък компресор може да бъде ваш с поръчка от Kickstarter на цена 69 долара с 22% отстъпка от пазарната цената на която ще е 89 долара.