продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

тротинетки

NAVEE S65 бърз ефективен и с прецизно окачване

Пригответе се за уникално изживяване при каране с електрическия скутер NAVEE S65 ! Най-новият богат на функции и рентабилен електрически скутер  е оборудван с мощен мотор с редуктор и система с двойно окачване, предлагащи максимален комфорт за по- ефективна мобилност. Освен това, с голям капацитет на батерията и дизайн с 10-инчови безкамерни гуми , NAVEE S65 ви позволява да се насладите на по-дълго каране по всички видове терени. С разширен обхват, NAVEE S65 ви позволява да се движите свободно между любимите си градове. Благодарение на своята свръхефективра система за двойно окачване, тя изглажда неравностите и ви позволява да се справяте с всички видове терени, предлагайки комфортно изживяване при каране с предно и задно окачване. То омекотява и предотвратяват прекомерни удари при неравности и подобрява комфорта при возене.

Пригответе се за по-стабилно и удобно каране от всякога. Оборудван с мощен мотор с редуктор от 500 W, който може да достигне до 1000 W пикова мощност, NAVEE S65 осигурява силна производителност и максимална скорост от 32 км/ч.  В допълнение, той предлага по -добра способност за ускорение и може бързо да преодолява наклон от 25%. Огромният капацитет на 48V 12.5Ah литиево-йонна батерия ви позволява да имате до 65 км обхват с едно зареждане. Независимо дали пътувате всеки ден или правите обиколка на града скутерът е създаден, за да отговори на повечето от вашите ежедневни нужди. NAVEE S65 използва две 10-инчови уплътняващи безкамерни гуми . Функцията за самозапечатване  и устойчивост на пробиване дома възможност за множество пробивания с диаметър по-малък от 3,5 мм без течове, така че можете да се насладите на дълготрайно безопасно каране без смяна на гума.

Със стандарт IPX5 скутерът е водоустойчив и можете да го карате при разнообразни метеорологични условия. Електрически скутер NAVEE S65 издържа на устойчива водна струя под ниско налягане, така че можете лесно да почистите скутера си с воден маркуч. Имате пълен контрол върху вашия електрически скутер. Задната дискова спирачка ви позволява да постигнете кратък спирачен път и ви предлага безопасно пътуване. NAVEE S65 има три режима на каране, които отговарят на вашите стилове на каране. Режимите Eco, Standard и Sports могат лесно да се превключват чрез двукратно щракване върху бутона за захранване и можете да проверите скоростния режим на големия интелигентен LED екран.

Просто сдвоете NAVEE S65 с вашия смартфон чрез Bluetooth ще можете да използвате приложението, за да активирате режима на круиз контрол, да видите текущата скорост и оставащата мощност, да получавате сигнали за превозни средства и др! С алуминиева рамка от аерокосмически клас, NAVEE S65 поддържа максимален полезен товар до 120 кг като тежи 24,3 кг.  Дизайнът на скутерът е ергономичен и се сгъва лесно за 3 секунди. Носете го с градския транспорт, съхранявайте го лесно в багажника на колата си и го носете навсякъде. Можете да го имате чрез Indiegogo на специална цена от 599 долара с 50% отстъпка от пазарната цена.