продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

техника

EcoFlow Wave портативен компактен климатик

Независимо дали прекарвате лятото, забавлявайки се на плажа, мотайки се из къмпинга или се разхлаждате край езерото, има вероятност да го правите, докато се наслаждавате на ясното небе и топлите температури на сезона. Въпреки това, не всеки се наслаждава на горещото, влажно и сухо настроение на летните месеци – някои хора обичат да се наслаждават на ясното небе, без да се налага да живеят с цялата пот и дискомфорт, които температурата води. EcoFlow Wave е предназначена за тези хора. Преносим климатик, това е устройство с размерите на голяма преносима енергийна банка, така че можете да го хвърлите в задната част на колата, готов да ви охлади в палатката , кабината или сгъваемия заслон, който поставяте, когато се разхлаждаш на плажа.

Още по-добре е, че е доста мощен, позволявайки ви да охладите достатъчно малко пространство, така че вашата палатка за двама да се чувства толкова комфортно в средата на лятото, колкото и вашата климатизирана спалня у дома. EcoFlow Wave е преносим климатик, който може да се похвали с „най-мощното охлаждане в света и най-дългото време на работа“. Той е оборудван с капацитет на охлаждане от 4 000 BTU, което е доста под капацитета от 9 000 BTU на стандартен прозоречен модул с 1HP. Въпреки това, тъй като е преносимо устройство, което ще се използва само за охлаждане на палатки и други малки пространства, то трябва да има достатъчно охлаждаща мощност, за да свърши работата. По-конкретно, екипировката твърди, че може да понижи температурата в пространство от 6 кв/м от 30 градуса до 24 градуса по Целзий само за осем минути. Идеално за средни палатки кемпери или малки стаи.

Портативният климатик използва компресор, който поддържа мощността на стабилни нива, осигурявайки непрекъснато охлаждане, което контрастира с температурните колебания, твърде често срещани в подобни преносими устройства. Да, това също е инверторен компресор, така че трябва да консумира по-малко енергия от традиционните охладителни уреди. EcoFlow Wave се предлага с допълнителна батерия от 1008 Wh подходяща за до осем часа работа, в зависимост от настройките на охлаждането и вентилатора, батерията може да бъде свързана и свалена при необходимост, така че можете да смените нова батерия по всяко време. Когато е свързана към устройството, батерията може да се зарежда от контакт, зарядно за кола или чрез слънчев вход за зареждане, така че имате много опции, за да я поддържате заредена. Можете също да го свържете към преносима банка за енергия, за да удължите времето на работа още по-дълго.

За разлика от типичните климатици, екипът твърди, че потребителите няма да трябва да източват вода от устройството. Вместо това, той пренасочва всяка кондензирана вода към интегрираната топлинна тръба, което я кара да се изпари. Имайте предвид, че не винаги ще бъде без капки, тъй като ще трябва да източите водата, когато влажността е над 70 процента, което ще създаде твърде много конденз, за ​​да може топлинната тръба да се изпари сама. Подробностите включват общо тегло от 17,4 кг, ниво на шум от 55 децибела и лесни за използване контроли за набиране с вграден дисплей в средата. EcoFlow Wave вече е наличен за предварителна поръчка. Цената започва  от 1199 долара, докато допълнителната батерия качва цената на 1799 долара.