продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

лична грижа

Future One четка за зъби с AI и батерия за 365 дни

Повечето хора се мъчат да намерят правилния натиск, скорост, продължителност и ъгъл, когато мият зъбите си, и е трудно да се каже дали почистването на устната кухина се извършва правилно или не, само въз основа на това как се чувства процесът. За да се помогне за решаването на този проблем е създадена Future One, електрическа четка за зъби с AI – (изкуствен интелект) захранвана технология за оптимизиране на стила ви на миене! Шест многофункционални чипа правят Future One четка от висок клас и всеки чип помага на Future One да оптимизира вашето изживяване при миене на зъбите ви. 6 -осовият интелигентен чип е отговорен за разпознаването и откриването на вашата устна кухина. Чипът със сензор за налягане научава и се адаптира към вашия стил на четкане въз основа на натиска, скоростта и продължителността на миенето и ви предупреждава, когато миете твърде силно.

В комбинация с интелигентното приложение на usmile Future One, Bluetooth чипът прехвърля данните и получава оценка на техниката ви на четкане по време на всяко почистване. Трите многофункционални чипа и технологията, задвижвана от изкуствен интелект, се учат и адаптират, докато миете с четка, за да идентифицират недостатъците и да предоставят полезна обратна връзка за по-напреднала и ефективна грижа за устната кухина! Структурата на алгоритъма използва 3  високотехнологични енергоспестяващи чипа за постигане на невероятна ефективност на батерията, което позволява на Future One да работи до 365 дни след пълно зареждане от 5 часа. Това се постига с оптимизация на чистотата на ултразвуковият мотор чрез намаляването на трептенията на четката. Usmile Future One идва с 2 сменяеми глави за четка, която предлага 30% по-ефективно почистване от ръчните четки за зъби.

Неговият високочестотен ултразвуков мотор и нишки с форма на диамант както и иновативни режими на четкане ви позволяват да премахнете до 95% плака за по-чисти зъби и по-здрави венци. Future One също използва  визуално избледняване на цвета на главата на четката която ви напомня кога да я смените, като гарантира, че винаги получавате най-ефективното почистване. Future One има 8 регулируеми режима , така че всеки да може да се наслади на перфектно изживяване при почистване. Всеки режим е подходящ за различни нива на чувствителност на венците и осигурява ефективно почистване на устната кухина с максимален комфорт. Проектиран с оглед на съвременните нужди! Usmile Future One се предлага в комплект с елегантен, първокласен калъф за пътуване, който съхранява четката за зъби, докато вградената в калъфа UV светлина стерилизира почистващите глави.

Калъфът има литиева батерия с голям капацитет за стерилизиране на четката за зъби повече от 60 пъти. Ефективно отстранете 99% от бактериите върху главата на четката и цялата четка, като използвате UV стерилизация еднократно за 5 минути. Налице е автоматична стерилизация на цялата кутия след затваряне на капака. Преносимият калъф за пътуване прави пътуването с електрическа четка за зъби по-лесно от всякога! Можете да имате интелигентната четка за зъби в Kickstarter на цена от 140 долара с 44% отстъпка от цената на дребно 249 долара.