продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Jetboil Flash лека и невероятно ефективна система за готвене

Jetboil знае колко вкусна е вечерята по залез слънце. Jetboil също вярва, че закуската е най-важното хранене за деня. Ето защо Jetboil обсебващо проектират и прецизно изграждат своите продукти, така че да варят по-бързо, да издържат повече и да ви предоставят върховната гъвкавост за готвене на открито. Така че, независимо дали готвите с помощта на тигана Jetboil, или загрявате бързо вода за сутрешно кафе, доверете се на печките Jetboil, които са тествани и одобрени навсякъде! Семпли. Надеждни. Безупречни. Нерегулираните печки са идеални за бързо вряща вода при умерени климатични условия. Тази лека и невероятно ефективна система за готвене на къмпинг с по-голям капацитет е идеална за малки групи или за семейни пикници. Тази система Jetboil Flash е оригиналната и все още най-добрата, напълно интегрирана система за готвене.

Тази чисто нова версия на Flash намалява времето за кипене с цяла  минута, сварявайки 500 мл вода само за 100 секунди (средно, в зависимост от условията и надморската височина).! Изберете нерегулирана печка за приготвяне на кафе, бързо загряване на супи или вряща вода за приготвяне на паста, сушени продукти или предварително опаковани лагерни ястия. Jetboil Flash  добавя повече удоволствие към любимото ви приключение на открито. Както всички иновативни системи на Jetboil, Flash е дизайн „всичко в едно“, съчетаващ горелка и съд за готвене в едно компактно устройство. Всичко, от което се нуждаете, е подредено и съхранявано в еднолитрова чаша за готвене. Системата светва с натискане на бутон и в рамките на две минути осигурява две чаши вряща вода за какао, кафе, разтворима супа или гурме лиофилизирано ястие.

С тегло само 371 g, системата за готвене Jetboil Flash съчетава всичко необходимо, за да затоплите течност в един компактен пакет. Трикът за ефективността на Jetboil е технологията с пръстен на флюса (гофрирано алуминиево уплътнение) която драстично намалява времето на кипене, спестява гориво и бързо ви доставя храна. Пръстенът Flux предпазва горелката от вятъра и значително увеличава повърхността на основата на съда за готвене, за да се увери, че цялата топлина е насочена там и не се губи отстрани. Запалването на Flash не може да бъде по-лесно благодарение на интегрирания и надежден бутон за запалване, така че не се притеснявайте повече за навлажнени кибрит или празни запалки. Новоконструираната горелка осигурява бързо и ефективно запалване, като го предпазва от удари по пътя. Jetboil Flash е проектиран да бъде едно от най-безопасните решения за готвене.

Контейнерът за готвене се закрепва върху горелката, предотвратявайки случайно разливане, а стативът на контейнера за гориво осигурява цялостна стабилност. Изолираният контейнер има променящ цвета индикатор за топлина, който сигнализира, когато съдържанието е горещо. Това представлява термоустойчив неопренов ръкав, който променя цвета си, с увеличаване на температурата вие ще знаете точно кога водата заври. Капакът на контейнерът разполага с чучур за пиене. Флаш горелката и 100 g газова кутия могат да се съхраняват вътре в контейнерът за лесно транспортиране. Цената на къмпинг горелката Jetboil Flash е 114,95 долара.