продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

Oceanus Brass Cablelaid първокласно устройство за рециклиране

Създаден за съзнателни авантюристи. Oceanus Brass Cablelaid е функционален, привличащ вниманието и изграден, за да издържи. Този направен да бъде вечен инструмент за пластмасови ленти,  е едновременно богат на история и с класически дизайн. Резултатът е първокласно устройство за рециклиране. Cablelaid преназначен да превръща отпадъците при поискване във тънка гъвкава лента. Намерете бутилка, завъртете я и я разрежете. Толкова е просто. OceanusBrass Cablelaid позволява избор на три размера на ширина на лентата за всяко предизвикателство. Тънка за деликатни задачи. Дебела за структурни приложения.

Прецизно обработен от пръчка от твърд месинг , Cablelaid е инструмент, предназначен да издържи. Сменяемо острие от въглеродна стомана дава възможност за постоянна функционалност. Когато е тъпо, просто го заточете или сменете. Едва ли ще усетите недостиг на пластмасови бутилки. В нашите океани, суровината, необходима за Cablelaid, за съжаление винаги е на разположение. Можете да намерите суровините за вашите ленти в собственото си кошче за боклук. За извънредна ситуация, знайте, че до 15,2 метра лента може да бъде изрязана от една бутилка. Cablelaid е произведен, за да процъфтява в продължение на десетилетия на употреба, при всички условия, през които възнамерявате да го използвате.

Това, което някога беше занаятчииски уред, сега е вечен инструмент за рециклиране, достъпен за всички. Cablelaid побира сменяеми остриета, които се продават по целия свят. Няма нужда да изхвърляте инструмента – когато е тъп, просто сменете острието с ново. Cablelaid е вашият джобен размер фабрично проектиран, за да ви позволи да преработвате материали, в полезна суровина която иначе би била изхвърлена. Bow-Shackle е метална връзка с форма „О“, която се затваря с болт, това е полезна точка за закрепване. Няма извинение за загубата на вашия Cablelaid.

Можете лесно да го прикрепите към вашата раница, ветроходно яке или друго оборудване на открито. Вдъхновен от обурудване от морски клас, Cablelaid е отличителният полезен инструмент на Oceanus. Неговият уникален наситен цвят и практична красота са идеални за ежедневна употреба, пътуване или приключения. OceanusBrass Cablelaid е достъпен за закупуване в Kickstarter  на цена от 45 долара с 55% отстъпка от цената на дребно!