продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

StormCut компактен безопасен и бърз ръчен чопър

Традиционното приготвяне на храна може да бъде обезпокоително и понякога болезнено. Това несъмнено не трябва да е така. Именно за това ви представяме чопърът за зеленчуци StormCut, вашият многофункционален кухненски помощник, който гарантира, че процесът на обработка на плодовете и зеленчуците е безопасен и бърз. Спестява ви енергия при приготвянето и ви позволява да се насладите повече при готвенето. Порязването на пръстите при кълцане на зеленчуци е посочено като една от четирите основни възможни причини за наранявания на пръстите. Толкова често се случва, че почти всеки от нас го е преживял поне веднъж в живота си. За начинаещи в готвенето е трудно да изрежете всяко парче в една и съща форма. Отнема много време и усилия, за да бъдете перфектни.

Но какво ще стане, ако не полагате абсолютно никакви усилия и все пак можете да произвеждате хубави резени? Тук е мястото на StormCut. Безопасността винаги е на първо място при него. Най-добрият начин да предотвратите нараняване на пръстите си е да избегнете директното взаимодействие с остриетата. Ножовете се държат дълбоко в цилиндрична режещата глава, така че вие ​​и вашите деца да не се притеснявате за рисковете. Завъртете дръжката и StormCut ще започне да изстрелва резени. С StormCut ще можете да нарежете добре и бързо картофи или краставици само за 10 секунди. Спестява се изключително много време. Три вида остриета ще се справят с 99% от ситуациите.

NEW Storm Vegetable Slicer Manual Kitchen Accessories Grater Vegetable Chopper Cutter Potato Spiralizer Home Gadget Tool| | - AliExpress

Ножът за нарязване е подходящ за домати, картофи, тиквички, моркови, сирене, лимон, чесън, яйце и др. Острието за фино нарязване е подходящо за моркови, картофи, марули, манго, цвекло и др. Острие за грубо раздробяване подходящо за ядки, семена, сирена и др. Превключването на остриета също е проектирано да бъде лесно и бързо. Налице  са общо 6 приставки за рязане раздробяване и функцията ренде. Автоматична вендуза в долната част на чопъра ви позволява да стабилизирате устройството посредством вакуум и да предотвратите разклащането му при нарязване на вашите продукти. Приготвянето на ястието отнема повече от 30 минути. Това устройство съкращава значително това време, тъй като ви позволява да пропуснете стъпката с рязането. Обикновено използването на StormCut  ще ви отнеме около 30 секунди.

Изцяло ръчният уред го прави особено подходящ за кухнята на вашия кемпер или каравана. Почистването е лесно, с множество подвижни части, включително остриетата от неръждаема стомана. Можете да изберете да ги изплакнете или да ги хвърлите в съдомиялната си машина. За разлика от други чопъри, този продукт ви предпазва изцяло от докосване на режещата части. Без рискове да се нараните! Всички материали са 100% без BPA, а стоманата от хранителен клас 430 е създадена, за да свърши работата. Компактният чопър за рязане може да бъде ваш закупен от Kickstarter на цена от 49 долара.