продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

TS1 многофункционална титанова отвертка

Отвертката е може би най-простият от всички ръчни инструменти. Дори и да нямате абсолютно никакъв интерес към „Направи си сам“ или да не сте много практичен човек, ще имате един или повече в къщата си, нали? И все пак този прост продукт е невероятно епохален и повече от всеки ръчен инструмент той представлява хода на световната индустриална революция. И така, каква ще бъде най-добрата отвертка? Нека да ви представим Титаниевата сгъваема отвертка, която според създателите си представлява отвертката на съвременното време. Представяме ви малката, удобна, спестяваща труд, многофункционална титанова отвертка — TS1. Вие сте дизайнер, инженер, мислител или просто любител на  функционални творчески неща? Ако да, то това нещо определено е създадено за вас!

Отвертка, която отговаря на всички ваши практически нужди и е невероятно забавна за изпозване. За да я направят изключително компактна, екипът се постара да я олекоти. Ето защо корпуса на отвертката издълбан, за да се намали теглото за  да се поддържа вентилирана и суха. Фината шарка на дръжката ви осигурява по-добро захващане, и допринася за работа без хлъзгане, По-важното е, че екипът е сред първите, които изработиха сгъваем дизайн на дръжката, нещо, което никога досега не сме виждали при продукти от тази категория. С наведена надолу глава може да се използва в по-ограничено пространство и спестява енергия за всяко завъртане. Когато горната отвертка се сгъне, тя се превръща в „ръка“. Както всички знаем, колкото по-дълга е ръката, толкова по-малко усилия отнема. Ще се почувствате супер удобно да завиете или развиете нещо.

В шестостенния отвор е вграден силен магнит. Всичко, което трябва да направите, е да поставите накрайника в дупката и той веднага и здраво ще се закрепи на дъното. Тази отвертка, подходяща за всички битове от 6 мм можете лесно да използвате всички битове на пазара. Това е универсален инструмент. Малко тяло, голяма употреба. Независимо дали сте съпруг, който трябва да ремонтира мебели, да инсталира играчки за вашето бебе, шофьор, който трябва да поправи нещо при спешност, докато шофира, или просто всеки, който се нуждае от играчка, за да се отпусне и убие времето, тази отвертка винаги е най-добрата ви избор. Изработен от титан GR5, този инструмент е създаден за дълготраен живот.

Устойчив на ръжда, устойчив на корозия, киселини и основи, не се колебайте да го използвате както пожелаете при всякакви обстоятелства.  Красивият метален блясък от CNC обработката също я прави красиво изглеждаща здрава и универсална. Не само това, но се предлага и вариянт мини отвертката която тежи само 21 г, докато стандартният вариант е с тегло от 24 г, и двете са точно за вас да усетите качеството и елегантната изработка. Може да имате тази прецизно изработена отверка от Kickstarter на цена от 103 долара за стандартната отверка.