продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

re:Mix екологичен и устойчив кухненски блендер

Ако се нуждаете от блендер които да пасва в кухнята ви който да е екологичен и не оставя отпадъци и най-важното да може да използвате останалите ви стъклени буркани, то тогава изборът ви трябва да е re:Mix. Това е практичен устойчив кухненски блендер, създаден да издържи. re:Mix използва бурканите, които обикновено идват със сладко, сосове или плодове. Вероятно вече имате твърде много от тях у дома! Ще ги намерите във всякакви форми и размери, идеални за всеки повод. Няма нужда да губите времето си за почистване на няколко контейнера. Само трябва да свалите остриетата за лесно почиствне. Това ви спестява време и избягва разхищаването на храна! Целият външен корпус е направен от 100% рециклирана пластмаса от Le Pavé® във Франция, спестявайки емисии и ценни ресурси. Старите пластмаси се нарязват на малки парченца и се топят, след което се пресоват в големи, здрави листове. След това се нарязват по размер за външната обвивка.

Този процес води до материали, които са наистина уникални: всеки материал е малко по-различен от другия. re:Mix можете да бъде поправян лесно за да е с вас завинаги. Направен е за отваряне, ремонт и смяна на частите му. Създателите му също така ви подкрепят чрез насочвани видео инструкции на всяка стъпка, така че вече няма да имате нужда от нов блендер на всеки 2 години. С 1000W мотор гарантира, че можете да смесвате, и смилате всичко, което можете да си представите. И да, това включва обработка на замразени плодове, приготвяне на орехово масло и смесване на вечерни маргарити. re:Mix прави приготвянето на здравословни напитки и ястия лесно и се вписва в ежедневието ви. Уредът е лесен е за използване просто вземете любимия си стъклен буркан независимо по размер от кухнята и го напълнете с вкусни съставки. Завийте остриетата върху вашия стъклен буркан. Завъртете и заключете буркана в re:Mix. Смесете съставките си. Извадете остриетата и се насладете на храната си или пийте директно от буркана!

Вашата храна или напитка са готови за всичко, което може да се замислите през деня. Красиво изглеждащо сервиране за събиране с приятели или практично съхранение на храна за по-късно. Модулният дизайн позволява бърз монтаж, демонтаж, надграждане и ремонт, като се използват общи инструменти, без използване на вредни лепила и скъпи промишлени машини. Частите на re:Mix са проектирани  като се има предвид тяхното повторно предназначение – да бъдат ли използвани за изграждане на друга домашна електроника в бъдеще. Използвани са стандартни компоненти, които са лесни за подмяна, когато се счупят както  и универсалните  подвижни остриета. И е лесно да сменяте части от всеки с обикновена отвертка. QR код на гърба на re:Mix е връзката между вас и Open Funk. Той превръща re:Mix в живо устройство, което не само ви носи вдъхновение за приготвяне на страхотни ястия, но и ви свързва с важна информация за вашето устройство.

Екипният ангажимент включва програми, които ви осигуряват спокойствие далеч отвъд 2-годишната гаранция. Това включва осигуряване на достъпни ремонти и поръчка на резервни части (видео уроци стъпка по стъпка за ремонт, децентрализирано производство на резервни части), както и инициативи за възстановяване, ремонт и препродажба на използвани устройства (обратно изкупуване). Може да имате своя практичен и устойчив блендер от Kickstarter  на цена от 249 евро. Очаквана доставка декември 2022 г.