продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

инструменти

FormBox за бързо създаване на продуктови матрици

Mayku FormBox дава силата на креативноста във вашите ръце. Захранвана от всяка прахосмукачка, той работи със разнообразни материали и ви помага да реализирате идеите си. Независимо дали изработвате на ръка или си партнираш с вашия 3D принтер, FormBox е вашата собствена настолна продуктова производствена линия. Устройство, което позволява да се създават различни пространствени форми, като се използват например обекти, отпечатани преди това на 3D принтер. Готовите форми позволяват бързо да се създадат много структури за кратко време, като се правят отливки. Освен създаване на шаблони за отливки, е възможно и плътно затваряне на продукти в блистерни опаковки.

Pompa Próżniowa Rietschle KTA 80/4 | PLESZEW | Kup teraz na Allegro LokalnieFormbox има формираща платформа с размери 200 х 200 мм. Формите са създадени върху безопасен, нетоксичен лист с дебелина 0,5 мм. Машината за вакуумно формоване Mayku Formbox създава форми чрез натискане на нагрятия лист върху платформата и едновременно изсмукване на въздуха като работи със всяка прахосмукачка. Създадените по този начин шаблони ви позволяват да създавате няколко конструкции едновременно. Термоформоването може да се използва за производство на форми за широка гама материали. Включете всяка прахосмукачка към FormBox и използвайте нейното засмукване, за да стартирате собствената си настолна производствена линия.

След като включите прахосмукачката си в порта отзад засмукването ще започне точно когато имате нужда. Той има вътрешна система за автоматично вакуумиране. Керамичният нагревател има диапазон от 160°C до 340°C, като подготвя пластмасата ви за оформяне, докато внимателно поставените вентилатори поддържат FormBox да работи хладен. Супер фина мрежа увеличава въздушния поток до 3D форма, поставена върху леглото, изработена от пресована стомана за допълнителна здравина. Контролът на времето и температурата ви дават свободата да регулирате температурата за материала, който използвате. Уредът бързо създава матрици с възможността за бързо създаване на форми на продукти с висококачествено покритие.

FormBox притежава прецизен контрол – прецизната настройка на времето и температурата позволява да се създават последователни форми всеки път. Налице е вакуумно затваряне, докато създава матрица, Formbox изсмуква въздуха за да създаде най-качествен шаблон. Той улавя текстура, по-фина от песъчинка – така че получавате всички онези малки детайли, от които се нуждаете, за да се откроите от тълпата. Отпечатайте дизайн на 3D принтер след което използвайте този обект като форма за Mayku FormBox. С разнообразието от налични формовъчни материали, Mayku FormBox може да се използва за всички видове различни проекти. Форми за шоколад, сапуни, свещи, прототипи на продукти, архитектурни модели и др. Възможностите са неограничени! Можете да имате креативният уред на цена от 799 долара.