продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

уреди

MagStick иновативен професионален статив

MagStick променя начина, по който хората улавят моменти и споделят живота си. Не трябва да се задоволявате с нискокачествени снимки и видеоклипове. От друга страна, не трябва да разчитате и на несигурни обемисти стативи или крехки селфи пръчки. Тук идва съвместимият с MagSafe (технология за безжично зареждане)  статив. С този иновативен професионален статив, никога няма да пропуснете кадър и ще получите изключително креативни кадри. Като първият в света статив MagSafe за смартфони, MagStick е проектиран да ви помогне да правите невероятни снимки и видеоклипове с управление с една ръка. Освен това той работи с камери  GoPro, задоволявайки всички ваши фотографски нужди. MagStick ви позволява бързо да щракнете телефона си върху стойката за тези моменти на спонтанно снимане. Със своята иновативна технология за магнитно визуално позициониране, MagStick постига по-добра фотографска и видео производителност за по-малко време и консумация на енергия.

Не се притеснявайте, че устройството ви ще се подхлъзне или падне. MagStick използва най-силните налични магнити, за да защити вашето устройство. И  за допълнителна защита, механизмът за бързо затягане се използва за получаване на двойна защита за подобряване на ефекта. Можете да го използвате при тежки упражнения или неравни пътища, като осигурява стабилно захващане, независимо от размера на телефона. MagStick със своята гениална скоба, която може да се използва за монтиране както на компактни LED светлини , така и на отделен микрофон, използван за излъчвания на живо, видео разговори, речи и т.н.  Вашите мобилни кадри ще бъдат с по-високо качество и ще изглеждат по-професионално. Отличителна характеристика на MagStick е че поддържа хоризонтално завъртане на 360° в скобата и вертикално завъртане на 180° в конектора, което ви дава неограничена свобода да правите невероятни снимки и кадри от по-широк ъгъл и по-високи гледни точки.

Няма значение дали сте създател на съдържание или някой, който просто иска да направи хубава снимка, MagStick е чудесен за всички видове създаване на съдържание, включително снимки, видеозапис и поточно предаване на живо в TikTok, YouTube и всички социални платформи. MagStick е иновативен компл*ект две в едно, който бързо се трансформира от статив в стик за селфи . Снимайте перфектно кадрирани селфита или онези трудни за правене снимки, като над тълпа, с телескопичния удължител на рамото. Това е идеално гъвкав инструмент, който ви помага да увеличите максимално всичките си възможности за снимки и видео. Изведете вашата фотография и видеозаснемане на съвсем ново ниво. Може да се разшири от 31 см до 161 см (по-дълго от средното), можете да го заключите до желаната дължина, ако е необходимо, за да постигнете перфектния кадър.

Може да се използва и като сгъваем настолен статив или стойка на пода. MagStick е невероятно универсален мобилен статив, който е съвместим с всички видове смартфони. С подвижния си Bluetooth контрол можете просто да задействате дистанционното затвора на телефона и фотоапарата си, което е полезно за тези големи групи или снимки на грандиозни пейзажи. MagStick е мобилен статив за всичко, който може да отиде навсякъде, който подобрява всички ваши снимки и видеоклипове. Без тромави кабели, без приложения за изтегляне. Можете да вземете един MagStick от Indiegogo само за 59 долара който ще се продава на пазара за 89 долара с 34% отстъпка на дребно.