продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

на открито

Caveman Grill лека преносима сгъваема скара

Всеки път е едно и също нещо. Вие сте на къмпинг или се движите на задната врата и знаете, че трябва да печете на скара, но се съпротивлявайте да донесете тежката си „преносима“ скара. Мислите си „защо се включих доброволно в това?“ Тогава си спомняте, че   семейството ви обича скара. Така че се съгласявате с всички мъки при печенето на скара , въпреки че това все пак трябва да е приятно занимание. Точно тук е мястото да ви представим Caveman Grill това е сгъваемата скара , за която винаги сте мечтали. Caveman решава всички ваши проблеми. Това е по същество са 5 парчета прецизно изрязан, одобрен от FDA, твърд анодизиран алуминий, които се вписват перфектно един в друг, за да изградят скара за под 15 секунди , която може да нахрани в своят мини вариант двама души.

Portable Caveman grill feeds eight and folds flatter than a laptop

От всяка скара се очаква да приготви храната до съвършенство. От няколко замразени хот-дога до сочен стек, Caveman е подходящ за гриловане от всякакъв калибър. Това, което не се очаква е, че можете буквално да носите скарата си в раницата си. Компактната скара се сгъва до по-малко от 13 мм дебелина! Най-хубавото е, че тази най-лека скара тежи само 900 грама. Естествено, това е за сериозните туристи които обичат да имат лека и качествена скара. Няма да е необходимо да избирате между решетка или плот, защото е помислено и за това. Caveman се предлага с красиво проектирана решетка и има опционална решетка с плоска горна част.  По този начин можете да направите пържола, яйца или омлет. Също така е взето предвид времето за готвене и топлината. Ако обичате да запържвате месата си, можете да спуснете решетката до долното ниво. Налице са три нива.

https://ksr-ugc.imgix.net/assets/037/069/536/9ecc0c988184557fa37f9cb00ac7dc28_original.jpg?ixlib=rb-4.0.2&w=680&fit=max&v=1650658478&gif-q=50&q=92&s=e4bdd745f4f07b4e56c738048c251f79

Харесвате ли това ниско и бавно барбекю? Просто използвайте включената дръжка, за да преместите решетката нагоре, без да изгорите пръстите си. Можете да добавите до 3 изключително дълги шишчета наведнъж. Направени са прорези с перфектна форма за лесно въртене и са идеалната височина от въглищата за равномерно готвене. Като всяка добра скара, Caveman позволява почти всеки тип гориво. Независимо дали печете на скара с въглища, дървесни стърготини, пелети или пръчки, намерени на земята , Caveman работи чудесно с всички видове гориво при всяка температура. Една наистина страхотна характеристика са аеродинамичните крака. Това са проектирани панели така, че въздухът да протича през тях и топлината да не се предава към дъното на панелите където решетката се докосва до пода.

Тази конструкция беше много важна умишлена характеристика на Caveman. Тъй като краката не се нагорещяват твърде много , няма да се притеснявате, че ще запалите случаен пожар или ще изгорите леглото на вашия пикап. Налице е и по-голяма версия на скарата Caveman за вас. Тази скара може да приготви до 8 бургера в пълен размер наведнъж и тежи под 2,7 кг. Бъдете първият, който притежава единствения Caveman Grill. Вземете го преди всеки друг, на по-добра цена. Мини скарата се предлага от Kickstarter на цена от 149 долара. Докато по-големият вариант е на цена 199 долара.