продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

компресори

CEFELE Mini компактен супер бърз компресор

Нека да ви представим  компактният мини компресора CEFELE Mini, който може да отговори на вашите нужди за пътуване на открито и ежедневен живот. CEFELE Mini скоро ще ви изненада със своя супер дизайн на безжична въздушна помпа с двойно турбо и светлина 2 в 1. Този продукт е най-малката, най-удобната, но най-мощната помпа за надуване до момента. При CEFELE Mini налягането лесно достига 150psi (10bar). Това е първият ви избор за ежедневния ви живот на открито и може бързо да надуе цялото ви надуваемо оборудване, като плувни пояси, топки, дюшеци, гуми и други. С подобрено LED осветление може лесно да се използва през нощта. При специални обстоятелства, просто натиснете дълго бутона на превключвателя за налягане на въздуха, за да светне прожектора.

Мини компресора има лесен интерфейс с бутони за лесно напасване, приложимо за различни модели автомобили и гуми. Може да се зарежда навсякъде в колата или у дома. Използвайки AI интелигентен сензорен чип, той може да реализира автоматично зареждане и спиране за точно измерване и регулиране с 0 грешки. Използвайки немски двигател с постоянни магнити, скоростта е до 96 000 оборота в минута, това гарантира силно турбо ускорение, ефектът на надуване се увеличава с 300%. С  мощната технология за компресиране с турбо въздушен поток прави скоростта на надуване 3 пъти по-голяма от конкурентите. Обемът на въздушният поток достига 180 литра в минута. Максималното налягане е 10 бара. Мини компресора е във състояние да напомпа до 16 автомобилни гуми с едно зареждане, като времето е около 30 секунди на гума. Мониторинг в реално време на текущото налягане в гумите. Състоянието на налягането в гумите е ясно с един поглед.

Налице е предварително зададен приоритет и автоматично спиране на надуването, за да се адаптира към различни нужди. Това ви дава възможност да се насладите на пътуването, без притеснение за гумите ви. Снабдени с висококачествени нови енергийни батерии, възможността за спонтанно запалване и експлозия е значително намалена и експлоатационният живот се удължава с 10 години в сравнение с традиционните литиеви батерии. Уредът  е екологично чист и не съдържа тежки метали или токсини. Производителността на новата енергийна батерия е безупречна. Можете да се насладите на 180+ дни ултра дълъг живот на батерията след зареждане за един час.

CEFELE Mini е идеално подходящ за живеене на открито поради водоустойчивия си и устойчив на падане дизайн. Можете да го използвате навсякъде. С намаляване на акустичния шум и вграден специален редуктор на налягането звукът е до 20 db. Кажете сбогом на шума с този двоен дизайн за намаляване на шума. Оборудван с различни надуваеми дюзи  които могат да се използват за надуване на автомобилни гуми, плувни пояси, авто гуми, велосипедни гуми, баскетболни топки, балони и др. Безопасна и надеждна, CAFELE определено е въздушна помпа, която съчетава красота и производителност. Можете да  я имате от Kickstarter  на цена от 86 долара с 38% отстъпка от пазарната цена.