продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

къмпинг

Bruder EXP-4 настроен за офроуд приключения

Офроуд приключенията са сред най-вълнуващите, на които бихте могли да се насладите. Хората инвестират десетки хиляди долари, купувайки фантастични офроуд превозни средства, които могат да се справят с всякакъв вид пресечен терен и да ги отведат на места, които пътят просто няма пот. Когато стигнат до тези фантастични места, мнозина искат да останат там и да й се насладят през нощта, но разбира се това означава да заредят палатки, съдове за готвене, спални чували и постелки и тонове други принадлежности за къмпинг. Тук е мястото да ви представим експедиционният трейлър Bruder EXP-4 . Той е проектиран специално за теглене при офроуд приключения. Това е най-малкото устройство в тяхната серия EXP, но все още може да бъде надстроено за цялото семейство, така че всеки да може да се присъедини към забавлението. Нека да разгледаме по-отблизо какво прави EXP-4 толкова уникален и невероятен.

Иновативните дизайнерски характеристики правят това ремарке наистина готово за всичко, което природата може да му хвърли. По-специално окачването на Bruder е внимателно проектирано и калибрирано, за да управлява всяка неравност и несъвършенство с лекота. Той има почти три пъти по-голям регулируем ход на окачването в сравнение с други ремаркета за офроуд. На всичкото отгоре, епоксидната композиционна структурна клетка със затворена конструкция е проектирана да издържа до 10 пъти теглото си при полезен товар и трудности и е тествана при температури от -20 до 50°C. Можете да сложите до 37-инчови гуми, а височината на окачването може да бъде променена, за да съответства на превозното средство, което го тегли. Когато стигнете до вашата дестинация, може да искате да се подготвите за вечерното си хранене, за да се насладите на фантастичен залез.

Brochure exp 4 – Artofit

Просто отворете задния люк и вашата кухня ви очаква. С натискането на един бутон кухнята се изравнява на предпочитаната от вас височина. Кухнята включва хладилник, чекмеджета с плавно затваряне, плот за печка, и огромно количество допълнително място за съхранение над печката и плота както и 100 литра резервоар за прясна вода. За да осигури повече подслон или уединение, EXP-4 е настроен с електрически сенници и навеси, излизащи от двете страни на ремаркето. Налице са 200W соларни панели с 200 ампера литиева батерия.  Можете също така да инсталирате напълно частно заграждение отстрани, където имате достъп до душ и преносими тоалетни системи. Вътре в EXP-4 имате огромна зона за спане с ширина 180 см и дължина 213 см с вътрешни вентилатори, монтирана на покрива вентилация, отоплителни системи и климатични системи, всички налични за инсталиране в зависимост от вашите нужди.

За допълнително място за спане можете да добавите допълнителни рафтове или легла, които са идеални за по-малки деца, и дори палатка на покрива, в която могат да спят още 4 души – идеално за по-големи деца, които искат собствено място за спане. Има и достатъчно място за съхранение, включително място за окачване за дрехи. Ако имате други идеи за покрива, тогава можете да поставите релси на покрива или дори стелажи за лодка, ако се отправяте към водата. Вашият EXP-4, вашите правила. Bruder EXP-4 е проектиран и произведен в Австралия. Цените започват от около 68 580 долара. Компанията предлага глобална доставка за техните модели ремаркета.