продуктов дизайн, технологии, вдъхновение и иновации

за кухнята

Kalorik MAXX® 26 иновативна фурна с въздушен фритюрник

Открийте “ THE MAXX ™ “ новото поколение фурни с въздушен фритюрник! Фурната за фритюрник Kalorik® 26 Quart Digital MAXX™ комбинира  9 уреда  в един. Функционира като фритюрник, пекарна, скара, грил, дехидратор, фурна, тостер, фурна за пица и нагревател. Тя  използва специална технология Turbo MAXX™ за приготвяне на храна по-бързо от всякога. Оптимизирана система за въздушен поток и високоефективен турбо вентилатор приготвят храна до 30% по-бързо.  Фурната разполага с капацитет от 26 литра. Горните и долните нагревателни елементи осигуряват равномерно разпределение на топлината за перфектно приготвени резултати. Оптимизирана система за въздушен поток и високопроизводителен турбо вентилатор са проектирани за максимална циркулация, осигурявайки същата хрупкава текстура и богат вкус на дълбоко пържена храна, ⁠с малко или никаква мазнина.

Приготвя храна до хрупкаво златисто съвършенство и, намалявайки мазнините с до 75%. Това намалява мазнините и калориите за по-здравословни ястия. Уникалната настройка за грил завърта включения аксесоар за шиш по време на готвене, позволявайки на месото да се изпече равномерно в собствения си сок и да развие максимален вкус. Фурната за фритюрник Kalorik® Digital MAXX™ достига  до 260°C, идеална за запичане на месо или зеленчуци до карамелизирано съвършенство. Можете да използвате функцията за дехидратация, за да изсушите всичко – от плодове и зеленчуци до месо за варено. Фурната може да побере голямо пиле, 30 см пица или до 9 филийки препечен хляб.

Независимо дали е прясна, замразена, или просто храна за вкъщи или остатъци, които претопляте, MAXX приготвя храната до хрупкава, златисто съвършенство за минути, трансформирайки мокрите остатъци и замразени храни, за да възстановите свежестта и хрупкавостта, много по-добре от микровълнова фурна. Модерна и многофункционална, фурната за фритюрник Kalorik® Digital MAXX™ разполага с стъклени френски врати с отваряне с една ръка за предотвратяване на капене или изгаряне. Вградена функция за безопасност за автоматично изключване автоматично спира работата, когато вратите са отворени. Независимо дали вашите кулинарни умения са напреднали или начинаещи, MAXX е интуитивен за използване от всички домашни готвачи.

Kalorik MAXX 26-qt Stainless Steel Digital Air Fryer Oven Grill AFO 47631 SS OB – Air Fryer Features

Той може да се похвали с ярък, лесен за четене LED дисплей с интуитивни цифрови контроли, които ви позволяват бързо да регулирате времето и температурата или да избирате от 21 интелигентни предварително зададени настройки, които премахват предположенията при готвене. Аксесоарите включват кошница за пържене на въздух, тава за печене, въздушна решетка, тава за трохи, тава за бекон, тава за пържоли, шиш за печене, дръжка за решетка и дръжка за печене. Можете да купите тази  фурна на цена  от 229,99 долара.